Καρπόφ: «Για τρία χρόνια στον ΠΑΟΚ ο Τσαλόφ-Παρουσίαση πριν το ματς με Μπόρατς»

Κώστας Πετρωτός21 Ιουλίου 2024

Τελειωμένη δίνει τη μεταγραφή του Φεντόρ Τσαλόφ στον ΠΑΟΚ, ο Ρώσος δημοσιογράφος, Ιβάν Καρπόφ που ήταν ο πρώτος που είχε αποκαλύψει τις επαφές του Δικεφάλου με τον παίκτη και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας πριν από περίπου δέκα μέρες.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στον λογαριασμό του στο Telegram, ο Καρπόφ, το deal είναι το εξής:

Ο Τσαλόφ θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, ο ΠΑΟΚ θα πληρώσει το μπάι άουτ των τριών εκατομμυρίων ευρώ και ο παίκτης θα έχει ετήσιες απολαβές 1,3 εκατ. ευρώ συν 300.000 ευρώ σε μπόνους.

Ο δημοσιογράφος σημειώνει ότι ο σύλλογος του Ιβάν Σαββίδη στράφηκε στον Τσαλόφ μετά το ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις με τον Μπρέθγουεϊτ και έχει συμφωνηθεί με τον 26χρονο διεθνή επιθετικό ότι τις επόμενες μέρες ο ΠΑΟΚ θα στείλει στην ΤΣΣΚΑ ένα γράμμα που θα ενεργοποιεί το μπάι άουτ και έτσι ο παίκτης θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη για ιατρικές εξετάσεις.

Μάλιστα, εκτιμά ότι η παρουσίασή του θα γίνει πριν το παιχνίδι με την Μπόρατς την Τετάρτη!

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τσαλόφ βγήκε από το παιχνίδι με την ομάδα της Ροστόφ χθες με μικρό πρόβλημα στον μηρό, ωστόσο, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, αυτό προήλθε περισσότερο από κόπωση και την Τρίτη θα είναι κανονικά στην προπόνηση (εκτός βέβαια και αν γίνουν κατά γράμμα τα όσα λέει ο Καρπόφ).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.