Βούρος: «Η αγέλη του Αλμέιδα δεν υπάρχει πια»

Metrosport Team25 Αυγούστου 2024

Η απογοήτευση από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό ακολουθήθηκε για την ΑΕΚ από το νέο σοκ, της γκέλας με τη Λαμία και το κλίμα είναι πια ξεκάθαρα βαρύ. Μετά την ανάρτηση του βετεράνου της ομάδας, Δημήτρη Πίττα, αποτυπώθηκε και σε εκεινη του τέως δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας και γνωστού φίλου της ομάδα, Γιάννη Βούρου.

«Κάποιες πρώτες σκέψεις παρέα με τον πρώτο καφέ της ημέρας.

Η “αγέλη του Αλμέιδα” δεν υπάρχει πια. Η παρέα των παικτών, ίδιας πάνω κάτω ποδοσφαιρικής χρηματιστηριακής αξίας (με εξαίρεση ίσως αυτή του Πινέδα) και αντίστοιχο ποδοσφαιρικό παρελθόν, για 2 χρόνια δεν απειλήθηκε από καμμία προσθήκη που θα χαλούσε την σιγουριά της ενδεκάδας ή της ενσωμάτωσης στην αποστολή. Αυτή η συνθήκη διαμόρφωσε και την πνευματική και ψυχολογική δυναμική της ομάδας. Εντός και εκτός των αποδυτηρίων. Μια ατμόσφαιρα φίλων, παρέας, οικογένειας. Εάν κάποιος είχε ταξιδέψει με την ομάδα (με την ομάδα επαναλαμβάνω) για παιχνίδια εκτός έδρας καταλαβαίνει τι εννοώ.

Τώρα, η παρέα των φίλων (επαγγελματίες είναι), ανησύχησε. Η προσχώρηση παικτών με άλλο ποδοσφαιρικό παρελθόν, ανώτερης ποδοσφαιρικής χρηματιστηριακής αξίας, τάραξε την μέχρι σήμερα φιλική συνοχή έστω και ασυνείδητα. Ή έλευση των νέων απειλή την θέση πολλών. Σχεδόν όλοι πια απειλούνται από όλους. Θεμιτή απόλυτα η βούληση του Αλμέιδα για βελτίωση των ικανοτήτων της ομάδας, θεμιτή η προσπάθεια της νέας διοίκησης να ικανοποιήσει τα “θέλω” του προπονητή. Η καινούργια παρέα που δημιουργείται τώρα χρειάζεται χρόνο.

Την ανανεωμένη “αγέλη” πιστεύω πως θα την δούμε σε λίγο.

Προς το παρόν εμπιστοσύνη στον προπονητή, εμπιστοσύνη στους παίκτες και την νέα διοίκηση.

Μόνο ΑΕΚ»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.