Βαλάντης για Ζαμάνη: «Ωραία γυναίκα, θα την καλούσα στο τζακούζι μου»

Metrosport Team04 Οκτωβρίου 2024

Ο Βαλάντης έκανε δηλώσεις στη «Super Katerina», και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη Ματούλα Ζαμάνη και σχολίασε, μεταξύ άλλων, την κίνηση της συναδέλφου του να βγάλει την μπλούζα της επί σκηνής.


«Η Ματούλα Ζαμάνη είναι καλή καλλιτέχνιδα, είναι από αυτές που ξεχωρίζουν. Έχει ιδιαίτερη φωνή, ιδιαίτερη ερμηνεία, προσωπικά δεν τη γνωρίζω», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ανέφερε για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η κίνησή της: «Γιατί έγινε αυτός ο ντόρος; Δεν καταλαβαίνω γιατί έγινε αυτός ο ντόρος. Οι καλλιτέχνες πάνω στη σκηνή είναι ροκ σταρ, αυτό δεν σημαίνει ότι τραγουδούν ροκ. Τι μας ενόχλησε από αυτό που έκανε η Ματούλα Ζαμάνη;».

Επιπλέον πρόσθεσε: 

«Έχουμε φτάσει στο 2024 που έχουν δημιουργηθεί τόσα κινήματα για τον ρατσισμό και τελικά, γινόμαστε χειρότεροι. Κι εγώ είχα κάνει μια δήλωση στο παρελθόν που παραποιήθηκε».

Όσο για τον ίδιο, λέει πως του άρεσε πολύ η κίνηση της Ματούλας Ζαμάνη να βγάλει την μπλούζα της.

«Μου άρεσε πάρα πολύ η κίνηση της Ματούλας Ζαμάνη. Τη θεώρησα σέξι αυτή της την κίνηση. Ήταν σέξι. Με έκανε να σκεφτώ ότι θα καλούσα τη Ματούλα Ζαμάνη μια νύχτα με την κιθάρα στο τζακούζι μου. Βεβαίως και μου αρέσει ως γυναίκα. Είναι πολύ ωραία γυναίκα. Δεν είναι πάντα η ομορφιά, βγάζει κάτι πολύ ωραίο», είπε κλείνοντας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.