Βάφουν με σπρέι αυτοκίνητα που παρκάρουν παράνομα!

Metrosport Team20 Αυγούστου 2024

Το νόμο στα χέρια τους έχουν αποφασίσει να πάρουν οι κάτοικοι σε πολλές περιοχές της Ελλάδας για να αντιμετωπίσουν το παράνομο παρκάρισμα των αυτοκινήτων.

Στις οργισμένες αντιδράσεις τους βάφουν ακόμα και με σπρέι οχήματα που παρκάρουν παράνομα.

Σε ακραίες μεθόδους διαμαρτυρίας προχωρούν κάτοικοι που αντιμετωπίζουν δύσκολες συνθήκες με την παράνομη στάθμευση αυτοκινήτων, βάφοντας τα οχήματα ακόμα και με σπρέι.

Επιχειρώντας να βάλουν τέλος στην απόλυτη αναρχία που επικρατεί στους δρόμους και τα πεζοδρόμια, πήγαν ένα βήμα πιο μπροστά από τις γνωστές αντιδράσεις με τα αυτοκόλλητα μηνύματα στο παρμπρίζ και το ανέβασμα των υαλοκαθαριστήρων.

Για να «ταρακουνήσουν» τους οδηγούς που επιμένουν να σταθμεύουν παράνομα αδιαφορώντας για την ασφάλεια των υπολοίπων, αλλά και για την τήρηση του Νόμου, βλέποντας πως παράλληλα η Τροχαία και οι δημοτικές αρχές δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα, πήραν την κατάσταση στα χέρια τους.

Κάποιοι κατέφυγαν στις ακραίες λύσεις βάφοντας με σπρέι στο παράθυρο των αυτοκινήτων, που παρκάρουν παράνομη τη φράση «Είμαι delulu και παρκάρω όπου γουστάρω». Πρόκειται πάντως για μια πράξη η οποία επίσης είναι παράνομη, μιας και πρόκειται για φθορά ξένης ιδιοκτησίας που αποτελεί ποινικό αδίκημα.

@woodfairyhandmade Απάντηση στον χρήστη @tasosjw το βίντεο έχει χιούμοριστικο χαρακτήρα και το όχημα είναι ιδιοκτησίας μας #fy #fyp #plaka #πλακα #delulu ♬ DELULU by George Caney - George Caney

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.