Ρόουζ: «Ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα και πρέπει να είναι ψηλά»

Metrosport Team25 Ιουλίου 2024

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Γ. ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗΣ

O Λίντσεϊ Ρόουζ προχώρησε σε δηλώσεις μετά τον πρώτο φιλικό αγώνα του Άρη με την Άλκμααρ και αναφέρθηκε στην κατάσταση που βρίσκονται οι «κιτρινόμαυροι».

Αναλυτικά όσα είπε: «Δουλέψαμε πολύ καλά μέσα στο παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να κάνουμε όσα ζήτησε ο προπονητής μέσα στην εβδομάδα. Παίξαμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, ακόμα και αν έπαιξαν αρκετοί αναπληρωματικοί, αλλά και πάλι είναι σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Ήταν μία πολύ καλή εμφάνιση για τώρα και για το μέλλον”, σχολίασε αρχικά για την αναμέτρηση με την ολλανδική ομάδα, συμπλήρωσε αναφορικά με τη συνέχεια. “Θα συνεχίσουμε τη δουλειά. Το αποτέλεσμα είναι σημαντικό, αλλά δεν ήταν το πιο σημαντικό σήμερα (σ.σ. χθες). Θέλαμε να βρούμε χημεία, ενώ ο κόουτς ζητάει κάποια πράγματα. Πρέπει να δουλέψουμε σε αυτά όπως και στο καλό κλίμα που υπάρχει μέσα στα αποδυτήρια».

Ενώ πρόσθεσε: «Είχαμε πολλές ευκαιρίες να σκοράρουμε. Δεν είμαι έκπληκτος, αλλά σίγουρα χαρούμενος για την εικόνα που δείξαμε».

Για την παρουσία αρκετών νέων παικτών από την περυσινή χρονιά: «Είναι σημαντικό να κρατάς παίκτες και να μην κάνεις συνέχεια αλλαγές. Είναι η ίδια ομάδα. Δεν χρειαζόταν να μιλήσουμε πολύ. Ξέρουμε τί κάνει ο καθένας μέσα στο γήπεδο».

Για τα κενά στο ρόστερ και για την δουλειά που γίνεται από τους παρόντες: «Δουλεύουμε όσοι είμαστε εδώ. Δεν είναι δική μου δουλειά. Θέλουμε να είμαστε οι καλύτεροι στην Ελλάδα και έτσι πρέπει να δουλεύουμε. Είναι σημαντικό να κρατάς παίκτες και να μην κάνεις συνέχεια αλλαγές. Είναι η ίδια ομάδα. Δεν χρειαζόταν να μιλήσουμε πολύ. Ξέρουμε τί κάνει ο καθένας μέσα στο γήπεδο. Είμαστε ο Άρης, είμαστε μεγάλη ομάδα, να είμαστε στην κορυφή ή το λιγότερο στην τέταρτη θέση. Γι’ αυτό θα παίζουμε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.