Πέθανε η μητέρα του Πελέ: Δεν γνώριζε για τον θάνατο του γιού της

Metrosport Team22 Ιουνίου 2024

Δυσάρεστα νέα ανακοίνωσε η Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία της Βραζιλίας, αφού ήταν αυτή που έκανε γνωστό τον θάνατο της μητέρας του Πελέ, Σελέστε Αράντες, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 101 ετών.
Λίγες ημέρες πριν αποχαιρετήσει τους δικούς της, είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο εκεί όπου μερικές μέρες αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή
.

Η Αράντες εδώ και πέντε χρόνια δεν είχε επαφή με το περιβάλλον, οπότε δεν έμαθε ποτέ για τον θάνατο του γιου της τον Δεκέμβριο του 2022.

Το Ίδρυμα Πελέ τόνισε ότι η μητέρα του ποδοσφαιριστή ήταν πρότυπο, αναφέρει το Associated Press. «Θρηνούμε βαθύτατα την αναχώρηση της "Σελεστίνια", όπως την αποκαλούσε χαϊδευτικά ο γιος της. Ταυτόχρονα, είμαστε αιώνια ευγνώμονες για την ύπαρξή της», ανέφερε το Ίδρυμα που την αποκάλεσε «βασίλισσα-μητέρα» την οποία «θα τη θυμόμαστε για πάντα με αγάπη στις καρδιές και τις αναμνήσεις μας», έγραψαν χαρακτηριστικά.

Ο Έντσον Αράντες ντο Νασιμέντο, όπως ήταν το πραγματικό όνομα του Πελέ, ήταν ένα από τα τρία παιδιά της Αράντες. Αρχικά ήταν αντίθετη στο να γίνει ο γιος της επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, αλλά σταδιακά άλλαξε τις απόψεις της καθώς ο γιος της γινόταν πιο επιτυχημένος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.