Παύλος Πολάκης: «Έκανα λάθος που στήριξα τον Κασσελάκη»

Metrosport Team13 Σεπτεμβρίου 2024

«Τα καταστατικά των κομμάτων δεν τα εξηγούν οι συνταγματολόγοι», δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος, Παύλος Πολάκης, στο OPEN, ενώ τόνισε πως έκανε λάθος που στήριξε τον Στέφανο Κασσελάκη, σημειώνοντας με νόημα πως αρχηγός χωρίς ομάδα είναι μηδέν.

Ειδικότερα, ο ίδιος σημείωσε αρχικά πως ένας συνταγματολόγος δεν μπορεί να εξηγήσει το καταστατικό του κόμματος, μιλώντας για όσα έγιναν πριν τη συνεδρίαση της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ. Υπογράμμισε δε πως αρχικά ζήτησαν από τον Κασσελάκη να πάει σε εκλογές και ο ίδιος είπε «όχι, κάντε μου μομφή».

Μετά τις εκλογές πήγε την επόμενη μέρα, πήρε τα πράγματά του, πήρε τα αρχεία του από τους υπολογιστές και έφυγε, περιέγραψε ο κ.Πολάκης.

Έπειτα, τόνισε πως έκανε λάθος που στήριξε τον Στέφανο Κασσελάκη, αλλά σημείωσε πως θεωρούσε πως η Έφη Αχτσιόγλου δεν θα μπορούσε να οδηγήσει τα πράγματα σε αναβάθμιση του ΣΥΡΙΖΑ.

«Θεώρησα ότι ο Στέφανος Κασσελάκης ένα νέο παιδί, ευφυής, θα μπορούσε να κάνει την αλλαγή. Αλλά το έχασε εδώ και καιρό», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, επισήμανε πως η υπερπροβολή της προσωπικής ζωής του και της προσωπικής επιλογής του δεν έκανε καλό στο κόμμα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.