Κουμπέκ: «Μας στοίχισε η αποβολή, δεν θα επηρεαστούμε εν όψει του ντέρμπι με την Σπάρτακ»

Γιώργος Καστάνης24 Οκτωβρίου 2024

Στην αποβολή στάθηκε ο Μίροσλαβ Κούμπεκ μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τη Βικτόρια Πλζεν στην τρίτη αγωνιστική της League Phase του Europa League. 

«Στην ερώτηση για το πως ένιωσα από την εξέλιξη του ματς, η απάντηση είναι απλή, κάναμε λάθη και τα πληρώσαμε. Δεν έπρεπε να κλειστούμε πίσω. Είχαμε την ευκαιρία παρότι είμασταν με 10 παίκτες να κάνουμε το ματς 3-0 υπέρ μας. Ο ΠΑΟΚ μας πίεσε και ήρθε αυτή η εξέλιξη που γνωρίζετε.

Ποντάραμε στα αμυντικά μειονεκτήματα του ΠΑΟΚ. Ήμασταν καλά στημένοι. Ήμασταν προετοιμασμένοι. Δυστυχώς όμως η αποβολή του παίκτη μας, μας κόστισε. Μετά από αυτό το παιχνίδι θα ευχαριστήσω τους παίκτες για την προσπάθεια που έκαναν».

Οσο για την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο προπονητής της Βικτόρια, πριν από το φινάλε της αναμέτρησης είπε: «Δεν διαμαρτυρήθηκα λεκτικά προς τον διαιτητή, αλλά με χειρονομίες πριν από το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ. Δεν έκανα κάτι αρνητικό προς τον διαιτητή, απλά διαμαρτυρήθηκα. Έχουμε πλέον 3 βαθμούς. Εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε βαθμούς σε κάθε παιχνίδι. Με έναν προς έναν βαθμό, δεν θα μπορέσουμε να φθάσουμε τους απαραίτητους για να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Θέλουμε και νίκες, για να τα καταφέρουμε να προχωρήσουμε. Μας περιμένει ένα ντέρμπι με την Σπάρτακ Πράγας. Δεν πρόκειται να μας επηρεάσει το αποτέλεσμα σε αυτό τον αγώνα. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια που κάνουμε»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.