Γιδόπουλος: «Ο Ευγενίου θέλει να... διαλύσει τον Ηρακλή-Αλλάζει κάθε μισή ώρα τη συμφωνία»

Metrosport Team23 Ιουλίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και άλλοτε παράγοντας της ΑΕΚ, Στράτος Γιδόπουλος κάνοντας σημαντικές αποκαλύψεις για τη χθεσινή συνάντηση ανάμεσα σε Ευγενίου και Μονεμβασιώτη, καθώς και το μέλλον του Ηρακλή. Όντας επιστήθιος φίλος του μεγαλοεπιχειρηματία, ο κ.Γιδόπουλος μίλησε για τις εως τώρα συζητήσεις μεταξύ των δύο αντρών και τα όσα βάζουν φρένο στο να επέλθει τελικά μια συμφωνία.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5: «Όπως σας έχω ξαναπεί, ο κ. Μονεμβασιώτης είναι ακέραιος άνθρωπος και πανέξυπνος επιχειρηματίας. Πριν 8 μήνες περίπου εμφανίστηκε ο Ευγενίου και του ζήτησε στήριξη για τον Ηρακλή. Αμέσως ο Μονεμβασιώτης του έδωσε 150.000 για χορηγία, για να μπορεί να ανταπεξέλθει στα έξοδα. Ακολούθησαν και άλλες πληρωμές που έκανε για λογαριασμό του Ηρακλή.

Κάνανε μια συμφωνία να πάρει 600.000 ο Ευγενίου σε 4 δόσεις, 200 προκαταβολή και από 150 σε κάθε δόση και συμφωνήσανε σε αυτό. Όταν φτάσανε στο δια ταύτα να υπογράψουν, ο Ευγενίου άλλαξε το τροπάριο και του λέει δεν θέλω σε δόσεις, τα θέλω όλα μαζί. Ο Μονεμβασιώτης του λέει όλα μαζί αποκλείεται, αλλά αντί για 4 χρόνια θα στα δώσω σε 2.

Συμφωνούνε, αλλά μετά από λίγο επανέρχεται ο Ευγενίου και λέει θέλω να μου δώσεις 600 χιλιάδες αλλά να αναλάβεις και τα χρέη του Ηρακλή. Τελικά τα βρίσκει με την ερασιτεχνική και λέει θα δώσει 130 χιλιάδες στον Ευγενίου. 

Συμφωνούνε σε αυτό, ανεβαίνει ο Μονεμβασιώτης χθες στη Θεσσαλονίκη, κλείνονται στο ξενοδοχείο 6 ώρες και κάθε μισή ώρα ο Ευγενίου άλλαζε... τροπάριο στο τι ήθελε. Τελικά τσακωθήκανε, διεκόπη η συνάντηση και φύγανε. Το βράδυ ξαναβρεθήκανε και λέει ο Ευγενίου στείλτε μου μια πρότασή σας αύριο, για να το τελειώσουνε.  Του στέλνουνε σήμερα το πρωί την πρόταση και τελικά ο Ευγενίου λέει, δεν την δέχομαι θα σας κάνω εγώ προτάσεις.

Η αίσθησή μου είναι ότι ο Ευγενίου δεν θέλει να πουλήσει την ομάδα, θέλει να αναγκάσει τον Μονεμβασιώτη να φύγει και να πάει την ομάδα στο χωριό του, στην τρίτη Εθνική, και από εκεί και πέρα να την διαλύσει! Ο Μονεμβασιώτης είναι το τζόκερ, καθώς είναι ο μόνος που μπορεί να βγάλει από το αδιέξοδο τον Ηρακλή!

Αυτό που τους χωρίζει είναι ότι κάθε φορά που λένε πως τελειώνουν, ο Ευγενίου βάζει νέους όρους. Η τελευταία συμφωνία έλεγε πως θα του δώσει τα 600 χιλιάδες και αυτός θα του παραχωρήσει το ΑΦΜ, χωρίς χρέη. Πλέον πιστεύω πως το μέλλον της ομάδας είναι στα χέρια των φιλάθλων του Ηρακλή! 

Ο Μονεμβασιώτης θέλει να κάνει το deal του Ηρακλή και θα είναι τιμή του να γίνει πρόεδρος του Ηρακλή. Όμως όταν η άλλη πλευρά λέει σήμερα «ναι» και μετά από μισή ώρα «όχι», πως μπορείς να βασιστείς σε έναν τέτοιον άνθρωπο και να προχωρήσεις. Αν αυτή τη στιγμή ο Ευγενίου φωνάξει τον Μονεμβασιώτη και του πει πάμε με αυτά που είχαμε συμφωνήσει, ο Μονεμβασιώτης εκείνη την ώρα θα υπογράψει. Μπορεί να τον περιμένει και σήμερα, ίσως και μια- δύο μέρες, αλλά και ο ίδιος αισθάνεται απογοητευμένος, παρότι θέλει να ασχοληθεί πολύ με τον Ηρακλή. Η κατάσταση βρίσκεται στους φιλάθλους του Ηρακλή, η οποίοι πρέπει να επέμβουν.

Εμφανίστηκε ο «σωτήρας» Μονεμβασιώτης για να τους σώσει και ο Ευγενίου του λέει «όχι»... δεν το καταλαβαίνω!

Και ο Ευγενίου κάποια στιγμή βοήθησε τον Ηρακλή, τώρα όμως αυτό που πρέπει να κάνει είναι να τηρήσει την αρχική συμφωνία όταν ζήτησε τα 150 χιλιάδες ευρώ για ενίσχυση. Αυτό είναι το σωστό και το δίκαιο!».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.