Γαλανίδης: «Η Λαμία έχει το τετραπλάσιο μπάτζετ από τον Μακεδονικό, πάμε για το καλύτερο δυνατό»

Metrosport Team06 Απριλίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο μπασκετμπολίστας του Μακεδονικού, Λευτέρης Γαλανίδης, και μίλησε για τα μπαράζ ανόδου με τη Λαμία και την εξαιρετική πορεία των πρασίνων στο φετινό πρωτάθλημα της Β Εθνικής.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Παίζω 20 χρόνια μπάσκετ. Εγώ πάντα πήγαινα από τη μία γραμμή του τριπόντου στην άλλη. Πάντα ήθελα να σουτάρω τρίποντο, μικρός είχα ίνδαλμα τον Στογιάκοβιτς γι’ αυτό πήρα και το νούμερο 8. Νιώθω πολύ άνετα στον Μακεδονικό και η αυτοπεποίθησή μου μεγάλωσε. Όλη η οικογένειά μου ήταν Αρης και από αντίδραση έγινα ΠΑΟΚ».

Για τον στόχο του Μακεδονικού: «Ο στόχος του Μακεδονικού ήταν να μπούμε στα πλέι οφ Βορείου Ελλάδας. Παιχνίδι με το παιχνίδι καταλάβαμε πως καλή ομάδα είμαστε και λέγαμε πως για κάτι παραπάνω. Παίξαμε καλό μπάσκετ, βγήκαμε πρώτοι στη Βόρεια Ελλάδα και καθαρίσαμε χθες το παιχνίδι κόντρα στους Μαχητές».

Για τα μπαράζ ανόδου: «Η Λαμία έχει το τετραπλάσιο μπάτζετ από τον Μακεδονικό, έχει αυτοσκοπό την άνοδο και αν δεν ανέβει θα είναι αποτυχία. Εμείς είτε κερδίσαμε είτε όχι, έχουμε μια διοίκηση που μας στηρίζει και θα μας στηρίξει. Πάμε για ό,τι καλύτερο και μετά έρχονται στην έδρα μας, έχουμε 11 στα 11. Αν μπορούν να μας κερδίσουν, τότε δίκαια θα ανέβουν στην Α2».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.