Δημήτρης Παπανώτας: Από ΣΥΡΙΖΑ... ψηφοφόρος για τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ

Metrosport Team07 Οκτωβρίου 2024

Κανονικά στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ συμμετείχε ο Δημήτρης Παπανώτας, ο οποίος προ ημερών τόνισε ότι σκέφτεται να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στην κάμερα του Alpha, ο Δημήτρης Παπανώτας έκανε λόγο για μια «υποχρέωση κάθε προοδευτικού πολίτη», σημειώνοντας με νόημα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να... πάρει το μήνυμα για να σταματήσει την εσωκομματική φαγωμάρα.

«Ψηφίζω για το ΠΑΣΟΚ γιατί πιστεύω πως είναι υποχρέωση κάθε προοδευτικού πολίτη να μετέχει στις διαδικασίες τόσο του ΠΑΣΟΚ, όσο και του ΣΥΡΙΖΑ διότι ο στόχος είναι ένα ενιαίο προοδευτικό μέτωπο ώστε να υπάρξει μια εναλλακτική για τη διακυβέρνηση της χώρας για να σταματήσουμε να υποφέρουμε από τη νεοφιλελεύθερη πολιτική η οποία εφαρμόζεται αυτή τη στιγμή.

Νομίζω το να ψηφίσεις σήμερα για αρχηγό του ΠΑΣΟΚ δίνει ένα μήνυμα στη Νέα Δημοκρατία ότι υπάρχει εναλλακτική, γιατί νομίζουν ότι κυβερνούν χωρίς αντιπολίτευση και επίσης δίνει ένα μήνυμα στον ΣΥΡΙΖΑ να σταματήσει όλη αυτή η φαγωμάρα εκεί μέσα. 

Χθες είχαμε πάλι τρελά πράγματα την Κεντρική Επιτροπή. Να πάρουν και αυτοί ένα μήνυμα ότι υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές στον προοδευτικό χώρο», ανέφερε.

Παράλληλα, ο γνωστός παρουσιαστής αποκάλυψε ότι στις ευρωεκλογές ψήφισε ΠΑΣΟΚ, εκτιμώντας ότι δεν πρέπει να υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές μεταξύ των ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.