ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΠΑΣΚΕΤ

ΚΑΕ Άρης: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το φιλικό με τη Χάποελ Τελ Αβίβ

Metrosport Team09 Σεπτεμβρίου 2024

Η ΚΑΕ Άρης ανακοινώνει ότι από σήμερα Δευτέρα (09/09) τίθενται στην κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον διεθνή φιλικό αγώνα της ομάδας κόντρα στη Χάποελ Τελ Αβίβ, ο οποίος θα διεξαχθεί στο «Nick Galis Hall» την Πέμπτη 12/09, στις 20:30.

 Όπως αναφέρει η ανακοίνωση: “Είναι το πιο δυνατό φιλικό της ομάδας του Γιάννη Καστρίτη εν όψει της νέας σεζόν, με έναν αντίπαλο που θεωρείται εκ των φαβορί για την κατάκτηση του BKT EuroCup. Η γενική είσοδος θα είναι 15 ευρώ. Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από την μπουτίκ της ΚΑΕ (11:00 – 19:00 και ανήμερα του αγώνα έως τις 20:30) και από πλατφόρμα της More, στην παρακάτω διεύθυνση: https://www.more.com/sports/festivalkae-aris-eisitiria-agonon-2024-2025/.

Η διαδικασία με τα εισιτήρια είναι η εξής:

1. Μετά την αγορά του εισιτηρίου, μπαίνουμε στο Gov.gr Wallet, στο Ψηφιακό μας Πορτοφόλι και πληκτρολογούμε ή σκανάρουμε τον κωδικό του εισιτηρίου μας. Μόλις ολοκληρώσουμε αυτήν τη διαδικασία, το εισιτήριό μας έχει προστεθεί στο ψηφιακό μας πορτοφόλι.

2. Επιλέγουμε το εισιτήριό μας και εμφανίζεται το QR code ή το barcode, το οποίο θα χρειαστούμε για την είσοδό μας στο γήπεδο.

YΓ. Δεν θα υπάρχουν θέσεις PARKING τόσο εντός της ΔΕΘ, όσο και περιμετρικά του Αλεξάνδρειου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.