Άρης: Εμψύχωση πριν τη... μεγάλη μάχη

Metrosport Team22 Μαΐου 2024

Το εκκωφαντικό χειροκρότημα των φιλάθλων μετά την ήττα της περασμένης Κυριακής στο «Κλ. Βικελίδης» παράλληλα της παρότρυνσης για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας ήταν το ισχυρό στήριγμα που παρείχαν στον Άρη, το ίδιο θα γίνει και στη σημερινή (19:00) ανοιχτή προπόνηση πριν αυριανή την αναχώρηση της αποστολής για τον Βόλο.

Οτιδήποτε προηγήθηκε στη διάρκεια της χρονιάς, αυτή τη στιγμή, δεν απασχολεί κανέναν καθώς κάθε ζωντανό κύτταρο του οργανισμού θέλει απελπισμένα την έξοδο από τα πέτρινα χρόνια και την κατάκτηση ενός τροπαίου έπειτα από πέντε δεκαετίες. 

Καθώς η ΕΠΟ δεν είχε την πρόθεση διεξαγωγής του τελικού στο Πανθεσσαλικό Στάδιο παρουσία φιλάθλων, έχοντας την «έμμεση» στήριξη του Αχιλλέα Μπέου ο οποίος δεσμεύτηκε για την τοποθέτηση καμερών αλλά επί της ουσίας δεν έκανε τίποτε, το τελευταίο ραντεβού των φιλάθλων με την ομάδα είναι προγραμματισμένο για το απόγευμα (19:00) στο «Κλ. Βικελίδης». 

Αποφασίστηκε η διεξαγωγή ανοιχτής προπόνησης καθώς εκτιμήθηκε ότι η άμεση επαφή του κόσμου με την ομάδα θα ωφελήσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών και θα τους βοηθήσει να δουν τον τελικό με τον Παναθηναϊκό… μέσα από τα μάτια των οπαδών τους. Μάλιστα στην ανακοίνωσή του, ο SUPER 3 προχώρησε σε γενικό προσκλητήριο τονίζοντας την ανάγκη υποστήριξης της ομάδας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.