Αντίδραση Ολυμπιακού για τους παρατηρητές της ΔΕΑΒ στον αγώνα με Βόλο

Metrosport Team29 Φεβρουαρίου 2024

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με επιστολή της ζήτησε να αλλάξει ο παρατηρητής της ΔΕΑΒ για τον αγώνα με τον Βόλο (3/3, 19.30) στο ''Γεώργιος Καραϊσκάκης'' για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος. 

Αναλυτικά: ''Είναι απορίας άξιο πως η Επιτροπή σας σε ένα τέτοιο σημείο του πρωταθλήματος προέβη σε έναν τέτοιο ορισμό ενός προσώπου με αυτά τα χαρακτηριστικά όταν πλέον από το ρόλο και τη θέση των Παρατηρητών της ΔΕΑΒ μπορεί να προκύψει σαφής διαμόρφωση των όρων διεξαγωγής του Πρωταθλήματος.

Υποθέτουμε ότι η πολιτική ηγεσία, τόσο του Υπουργείου όσο και ευρύτερα, δεν προχώρησε στις νομοθετικές πρωτοβουλίες ώστε να μετατραπεί η ΔΕΑΒ σε εργαλείο αλλοίωσης των όρων διεξαγωγής των αθλητικών διοργανώσεων, ούτε για να χρησιμοποιηθούν οι Παρατηρητές της ΔΕΑΒ ως εργαλεία επιτηδείων ή για να συμπεριφέρονται σύμφωνα με τις οπαδικές τους προτιμήσεις.

Για το λόγο αυτό σας παρακαλούμε όπως προβείτε άμεσα και χωρίς χρονοτριβή στην ανάκληση του ορισμού του συγκεκριμένου προσώπου και την αντικατάστασή του από άλλον Παρατηρητή που θα εκπληρώνει τουλάχιστον τα εχέγγυα της αμεροληψίας και της ακεραιότητας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.