Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή ''Στη Σέντρα'' φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Σαϊτιώτης , με τον παλαίμαχο επιθετικό να μιλάει για την ευρωπαϊκή λίστα του ΠΑΟΚ και τις προσθήκες που θα κληθεί να κάνει ο Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον ίδιο να τονίζει μάλιστα πως δεν θα έπαιρνε τον Μεϊτέ, ωστόσο από τη στιγμή που αποτελεί μία από τις αγαπημένες επιλογές του Ρουμάνου τεχνικού, δεν αποκλείεται αυτό να συμβεί.
Αρχικά ανέφερε για την ευρωπαϊκή λίστα: «Εμείς γνωρίζουμε λιγότερα από τον προπονητή, εγώ κατά τη γνώμη μου βάζω σίγουρο τον Πέλκα με τον Μεϊτέ και λέω πιστεύω ότι θα βάλει τον δεύτερο γιατί τον εμπιστεύεται ο Λουτσέσκου. Εγώ προσωπικά θα έβαζα τους Πέλκα, Βιετέσκα και Σαμάτα, γιατί υστερούμε τόσο στο κέντρο της άμυνας όσο και στην κορυφή της επίθεσης. Ο Μεϊτέ είναι ένας παίκτης που αρέσει στον προπονητή, είναι από τους αγαπημένους του παίκτες και από τη στιγμή που ήρθε τώρα , θα μπορούσε να έχει έρθει το καλοκαίρι και όχι να χαλάσει η μεταγραφή για 200.000 όπως λεγόταν».
Για τη θέση του φορ: «Πιστεύω ότι ο Τσάλοφ δεν θα είναι 100% έτοιμος, δεν υπάρχει περιθώριο ρίσκου και χρειάζεται μία άμεση λύση με ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές και ο προπονητής να πάρει αυτούς που θεωρεί πιο έτοιμους και εμπιστεύεται περισσότερο. Για εμένα το πρωτάθλημα έχει τελειώσει βάσει της εικόνας που έχουμε μέχρι στιγμής και θεωρώ ότι πρέπει να ρίξουμε το βάρος στην Ευρώπη».
Προσθέτοντας: «Ο Σαμάτα μπορεί να μην σκόραρε, αλλά η παρουσία του δεν ήταν αρνητική. Τα σέντερ φορ μας έχουν γίνει φέτος, τόσο ο Μπάμπα όσο και ο Καμαρά, έχοντας βρει τα γκολ για τον ΠΑΟΚ».
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube