Ο ατζέντης, Νίκος Μιτζιβίρης, που ειδικεύεται στο πολωνικό ποδόσφαιρο, μίλησε στο Metropolis 95,5 για τους Κεντζιόρα, Βιετέσκα και Σφιντέρσκι.
Όπως τόνισε σχετικά ο Κεντζιόρα παίζει με μυαλό και ανταποκρίνεται ως στόπερ, χαρακτήρισε τον Βιετέσκα «ρολίστα» και τόνισε πως ο Κάρολ Σφιντέρσκι μπορεί να αφήσει εποχή στον Παναθηναϊκό.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Για τον Κεντζιόρα: «Ήρθε στον ΠΑΟΚ σαν δεξί μπακ, δεν ανταποκρίθηκε στο ρόλο αυτόν και παίζει στόπερ. Αγωνίζεται με το μυαλό του και διακρίνεται σ’ αυτή τη θέση. Δεν το περίμεναν στην Πολωνία αυτό».
Για τον Βιετέσκα: «Τον γνωρίζω χρόνια από τη Λέγκια. Είναι ρολίστας. Ένας καλός παίκτης, καλύτερος από αυτούς που ήρθαν το καλοκαίρι. Μόνο στη Λέγκια έπαιξε σε ομάδα που είχε στόχους».
Για τον Σφιντέρσκι: «Τον έφερα στον ΠΑΟΚ. Θα αφήσει εποχή στον Παναθηναϊκό. Αν παίξει με τον Ιωαννίδη μπροστά και εκείνος ως «ψευτοεννιάρι» από πίσω, θα βοηθήσει πολύ τον Παναθηναϊκό».
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube