Μετά τα όσα έλαβαν χώρα στο ''PAOK Sports Arena'' και την υβριστική συμπεριφορά του Τανούλη απέναντι στους φίλους του ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Δικεφάλου με το Μαρούσι , οι δύο πλευρές συναντήθηκαν εκ νέου , αυτή τη φορά στο αεροπλάνο.
Όπως αναφέρει το sportal.gr, Στο ίδιο αεροπλάνο ταξίδευαν την Τρίτη (28/1) ο Γιώργος Τανούλης και φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που πήγαιναν να στηρίξουν την ποδοσφαιρική ομάδα του «δικεφάλου» κόντρα στη Σοσιεδάδ.
Ο σέντερ της ομάδας των βορείων προαστίων αποβλήθηκε στον αγώνα της ομάδας του στην PAOK Sports Arena για την 16η αγωνιστική της Stoiximan GBL, για εξύβριση απευθυνόμενος στην εξέδρα, όπως αναφέρεται στο φύλλο αγώνος. Γεγονός για το οποίο αναμένεται να τιμωρηθεί από τον αθλητικό δικαστή.
Μετά από μερικά 24ωρα και ενώ ταξίδευε με την ομάδα του για τη Μαδρίτη και τελικό προορισμό τη Σαραγόσα για το παιχνίδι που θα δώσει στο FIBA Europe Cup έπεσε πάνω στους οπαδούς του «δικεφάλου».
Μέσα στο αεροπλάνο που ταξίδευε η αποστολή του Αμαρουσίου για τη Μαδρίτη βρίσκονταν και πάρα πολλοί φίλοι του ΠΑΟΚ που ταξίδευαν για το παιχνίδι της ομάδας τους με τη Σοσιεδάδ. Η συνάντηση προκάλεσε παγωμάρα και πολλές μουρμούρες ειδικά από τους φιλάθλους του «δικεφάλου», όμως δεν δόθηκε συνέχεια στην αντιπαράθεση τους.
Ο Γιώργος Τανούλης έγινε αποδέκτης της γκρίνιας του κόσμου του ΠΑΟΚ, αλλά δεν δόθηκε συνέχεια σ’ ένα περιστατικό που ξεκίνησε σε ανύποπτη στιγμή και μετά από την αντιπαράθεση του Ρέινολντς με τον Κιν στον αγώνα του ΠΑΟΚ με το Μαρούσι στα τελευταία δευτερόλεπτα και ενώ όλα είχαν κριθεί.
Στη Μαδρίτη οι δρόμοι του Τανούλη και των οπαδών του ΠΑΟΚ χώρισαν και δεν υπήρξε καμία συνέχεια σε μια αντιπαράθεση που άρχισε στην PAOK Sports Arena και τελείωσε εκεί, αφού στο αεροπλάνο πρυτάνευσε η λογική και με εξαίρεση κάποιες μουρμούρες δεν δόθηκε συνέχεια...
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube