Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι, επικρατώντας με 3-1 επί της ΑΕΚ, με τις χρυσές αλλαγές του Ρουί Βιτόρια να δίνουν στους πράσινους τρεις πολύτιμους βαθμούς.
Οι πράσινοι άνοιξαν το σκορ στο 17ο λεπτό με τον Μαξίμοβιτς. Ο Βαγιαννίδης σέντραρε από τα δεξιά, Σφιντέρσκι πήρε την κεφαλιά, ο Μπρινιόλι απέκρουσε αλλά ο Σέρβος ακολούθησε τη φάση και από κοντά έδωσε το προβάδισμα στον Παναθηναϊκό (1-0).
Η ΑΕΚ κατάφερε να φέρει τον αγώνα στα ίσια στα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους. Ο Λαμέλα εκτέλεσε το κόρνερ από αριστερά, ο Πιερό πήρε, αρχικά την κεφαλιά, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Μουκουντί έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 1-1.
Οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν, μετά την ισοφάριση, φτάνοντας σε αρκετές περιπτώσεις κοντά στην ανατροπή, αλλά τελικά το γκολ ήρθε από τα πόδια του Τζούριτσιτς στο 80ο λεπτό, οποίος είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο στο 66', δίνοντας ξανά το προβάδισμα στον Παναθηναϊκό.
Στο 88ο λεπτό ο Γερεμέγιεφ, που είχε περάσει ως αλλαγή στο 74', σφράγισε τη νίκη του "τριφυλλιού". Ο Τσέριν έκανε υπέροχη κάθετη πάσα στον Πελίστρι, εκείνος πάτησε στην περιοχή και έδωσε έτοιμο γκολ στον Σουηδό, οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.