Ζούμπατς για Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ: «Είναι ένας σπουδαίος παίκτης πολύ ταλαντούχος»

Metrosport Team03 Ιουλίου 2024

Ο Σέντερ τον Κλίπερς Ίβιτσα Ζούμπατς μίλησε στο Amerikanos24 για το μαρκάρισμα του Ντόντσιτς, την αποχώρηση του Πολ Τζορτζ, αλλά και την απόκτηση του πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ.

Για το μαρκάρισμα του Ντόντσιτς:

«Συναντηθήκαμε στα πλέι οφ ήδη τρεις φορές. Ετσι, έχω μεγάλη εμπειρία, οπότε σίγουρα κάποια πράγματα που είπα θα μπορούσαν να μας βοηθήσουν. Είπα στα παιδιά πως ο Λούκα είναι καταπληκτικός παίκτης και πάντα θα βρει τρόπο να σκοράρει. Πρέπει απλά να είσαι εκεί και να τον περιορίσεις με κάποια πράγματα, πρέπει να του κάνεις τα πάντα πιο δύσκολα. Απλώς πρέπει να τον κάνουμε πιο δύσκολο».

Για την αποχώρηση του Πολ Τζορτζ από τους Κλίπερς:

Σίγουρα είναι δύσκολο να τον βλέπεις να φεύγει. Και, ξέρετε, ήταν ένα μεγάλο κομμάτι. Θα είναι δύσκολο να επαναλάβουμε αυτό που έκανε για εμάς. Έκανε τόσα πολλά. Στο μπάσκετ υπάρχει μια επιχειρηματική πλευρά επίσης. Δυστυχώς, αυτή ήταν η καλύτερη απόφαση για εκείνον. Θα μας λείψει πολύ, αλλά κι εμείς υπογράψαμε μερικά νέα παιδιά. Πρέπει να δουλέψουμε, με αυτό που έχουμε ήδη. Και είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μια υπέροχη σεζόν».

Για την απόκτηση του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ:

«Έχω δει κάποια στατιστικά. Έπαιξε πολύ καλά. Και έπαιξα εναντίον του όταν ήταν στο NBA, ήταν ένας σπουδαίος παίκτης, πολύ ταλαντούχος. Ελπίζουμε να είναι μια εξαιρετική προσθήκη για εμάς. Δεν είχα ακόμη την ευκαιρία να τον συναντήσω ή να του μιλήσω, αλλά ανυπομονώ να παίξω μαζί του»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.