Ζερόμ Καλούτα: «Έχουμε εξοικειωθεί τώρα, δεν είμαστε όπως στους ημιτελικούς»

Metrosport Team11 Μαΐου 2024

Με όχι και τόσο θετικό τρόπο έχουν κριθεί τις τελευταίες ημέρες ο Θανάσης Αλευράς και ο Ζερόμ Καλούτα για τον τρόπο σχολιασμού της φετινής Eurovision.

Τα λάθη του διδύμου των σχολιαστών της φετινής Eurovision, οι αστοχίες, και το όχι και τόσο επιτυχημένο χιούμορ, έκαναν πολλούς να μιλήσουν για λανθασμένη επιλογή της ΕΡΤ να τοποθετήσει τα συγκεκριμένα πρόσωπα σε αυτή τη θέση.

Οι δυο τους ωστόσο, δε δείχνουν να επηρεάζονται από τα αρνητικά σχόλια και σε δηλώσεις που έκαναν στην εκπομπή της ΕΡΤ «Δυο στις 10» λίγο πριν τον μεγάλο τελικό, ανέφεραν πως πλέον είναι πολύ πιο εξοικειωμένοι με τον θεσμό και πολύ διαφορετικοί από αυτό που ήταν στους δυο ημιτελικούς.

«Πιστεύω ότι έχουμε εξοικειωθεί, δεν είμαστε σαν την Πέμπτη ή την πρώτη φορά. Απαιτείται όμως παραπάνω ή ίδια ενέργεια, δηλαδή δεν είναι κάτι λιγότερο ο τελικός από αυτό που πρέπει να κάνουμε, γιατί σε μια μέρα καλούμαστε να ξαναπεριγράψουμε και να ξαναπαρουσιάσουμε με λόγια φρέσκα, πληροφορίες που ίσως δεν δώσαμε στους ανθρώπους την πρώτη φορά στους ανθρώπους για να ξέρουν ποιος είναι ο καλλιτέχνης που βλέπουν» είπε χαρακτηριστικά ο Ζερόμ Καλούτα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.