Υπόθεση Αμαλιάδας: «Γιατί δεν πρέπει να συγχέεται με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα»

Metrosport Team26 Οκτωβρίου 2024

Συνεχίζεται το θρίλερ με τα πέντε νεκρά βρέφη στην Αμαλιάδα.

 Ο θάνατος του 15 μηνών Παναγιώτη στις 5 Αυγούστου 2024 ήταν εκείνος που έφερε στο φως της δημοσιότητας τον θάνατο των βρεφών στην Αμαλιάδα.

 Το κοινό πρόσωπο στους θανάτους των βρεφών είναι η 24χρονη Ειρήνη, που υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας σε όλες τις περιπτώσεις.

Με τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης, πολλοί ήταν αυτοί που διατύπωσαν συγκρίσεις με την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα, για τους θανάτους των οποίων κατηγορείται η μητέρα τους, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων μίλησε στο Mega και ξεκαθάρισε πως δεν πρέπει να συγχέονται οι δύο υποθέσεις.

«Στην υπόθεση της Πάτρας έχουμε παθολογικά αίτια, στην υπόθεση της Αμαλιάδας έχουμε τρεις τουλάχιστον περιπτώσεις με κοινά ευρήματα, τα οποία δεν μπορεί να παραμείνουν ως αιτία θανάτου και πρέπει να αιτιολογηθούν», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Καλλιακμάνης, επίτιμος πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, αποκάλυψε πως για τους 4 θανάτους βρεφών έχουν γίνει δικογραφίες από την ΕΛ.ΑΣ.

«Έχουμε πέντε θανάτους, για τους τέσσερις έχουν γίνει δικογραφίες από την ΕΛ.ΑΣ. που εξετάζει εάν ο θάνατος ήταν από παθολογικά αίτια ή εάν υπήρχε εγκληματική ενέργεια. Για την πέμπτη περίπτωση, αυτή του Παναγιώτη, δεν έχουν βγει οι ιστολογικές εξετάσεις. Η περίπτωση αυτή εξετάζεται από την Εισαγγελία Εφετών, δεν έχει δώσει καμία εντολή μέχρι τώρα στην ΕΛ.ΑΣ. Μπορεί στο μέλλον να ανοίξει αυτή η υπόθεση», είπε.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.