Υπόκλιση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον κόσμο - «Το να γράφεις ιστορία και στην κερκίδα είναι ανεξίτηλο»

Metrosport Team02 Δεκεμβρίου 2023

Τον δικό της τρόπο για να εκφράσει το ευχαριστώ της στον κόσμο του ΠΑΟΚ που βρέθηκε στη Γερμανία για την αναμέτρηση με αντίπαλο την Άιντραχτ Φρανκφούρτης βρήκε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, δημοσιεύοντας ένα βίντεο από την κερκίδα των 7.000 φίλων του ΠΑΟΚ και συνοδεύοντας το με ένα ευχαριστήριο κείμενο.

Χαρακτηριστικά αναφέρει στη λεζάντα της ανάρτησης, «Το να γράφεις ιστορία μέσα στο γήπεδο είναι σπουδαίο. Το να γράφεις ιστορία και στην κερκίδα είναι ανεξίτηλο!

Ευχαριστούμε τους χιλιάδες Έλληνες εκδρομείς και κατοίκους Γερμανίας, που μας έκαναν να αισθανθούμε σαν στο σπίτι μας! Συνέβαλαν τα μέγιστα, με την συμπεριφορά τους στην πόλη και τις κερκίδες, στην κατάκτηση του θριάμβου και στην εκτόξευση της φήμης του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη.

Κι εγγυήθηκαν ότι θα συνεχίσουμε μαζί τα ταξίδια σε ακόμη πιο χρυσές σελίδες στην ιστορία μας. Σεβάστηκαν την άψογη φιλοξενία της Eintracht, χωρίς να κάνουν την παραμικρή έκπτωση στην κατάθεση ψυχής και…λαρυγγιών.

Χιλιάδες "ευχαριστώ" εκ μέρους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ».

Στην υποδειγματική στάση των φίλων του ΠΑΟΚ που έδωσαν τη δική τους παράσταση στο Deutche Bank Park, στάθηκε και η αστυνομία της Φρανκφούρτης στην καθιερωμένη έκθεση που κάνει μετά από τις αναμετρήσεις, σημειώνοντας χαρακτηριστικά, «Ο αθλητισμός ήταν στο επίκεντρο σήμερα. Η αστυνομία της Φρανκφούρτης θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους εμπλεκόμενους».

Μάλιστα στην αρχή αναφέρει, «Θετικό συμπέρασμα βγάζει η αστυνομία της Φρανκφούρτης για την ειρηνική επιχείρηση γύρω από τον ποδοσφαιρικό αγώνα στο Europa Conference League μεταξύ της Άιντραχτ Φρανκφούρτης και του ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.