Ξεσπά η σύζυγος του φαρμακοποιού-Απολογείται σήμερα (6/8): «Με γρονθοκόπησε μπροστά στο παιδί»

Metrosport Team06 Αυγούστου 2024

Την Τρίτη (6/8) απολογείται ο 32χρονος φαρμακοποιός, ο οποίος κατηγορείται ότι μαχαίρωσε, χτύπησε και εκβίαζε την εν διαστάσει σύζυγό του, στη Λούτσα, μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού τους. 

«Ήμασταν φυλακισμένοι! Ήθελε να με σκοτώσει!». Η 27χρονη πέρασε το κατώφλι της ανακρίτριας και της περιέγραψε όσες εφιαλτικές στιγμές έζησε. Μιλώντας στο Star αποκάλυψε όσα βίωσε: 

«Ήρθε έξω από το σπίτι μου και με γρονθοκόπησε μπροστά στα μάτια του παιδιού μου. Και δε σταμάτησε εκεί. Συνέχισε να διαδίδει ένα βίντεο στο Tik Tok, να το στέλνει σε γνωστούς, να κάνει ψυχολογικό και σωματικό πόλεμο. Όμως δε σταμάτησε εκεί... Στις 16 Ιουλίου ήρθε έξω από το σπίτι μου και με μαχαίρωσε. Ήθελε να με σκοτώσει, αυτός ήταν ο σκοπός του... "Θα σε σκοτώσω", αυτά είναι τα λόγια του... "Θα σε σκοτώσω, θα σε σκοτώσω"».

Λούτσα: Του ζήτησε να χωρίσουν και ξεκίνησε ο εφιάλτης της

Με εμφανή τα τραύματα στο χέρι της, η 27χρονη έφτασε στα δικαστήρια να καταθέσει το δράμα της. Ο εφιάλτης της ξεκίνησε περίπου πριν από τέσσερα χρόνια, όταν ζήτησε από τον φαρμακοποιό εν διαστάσει σύζυγό της και πατέρα του 7χρονου παιδιού τους να χωρίσουν.

Οι αρχικές απειλές και οι εκβιασμοί του φερόμενου δράστη εναντίον της έγιναν σκληρές επιθέσεις και η ζωή της γυναίκας φυλακή, όπως κατήγγειλε η ίδια. Τον τελευταίο μήνα δεν μπορούσε καν να βγει από το σπίτι. «Δεν μπορούσε να αποδεχτεί τον χωρισμό μας. Είχε αρχίσει τις ουσίες και δε γινόταν να μένουμε σε αυτή την κ κατάσταση, κυρίως για το παιδί μου. Φοβόμαστε για τη ζωή μας, κυρίως για τη ζωή του παιδιού μου», περιέγραψε το θύμα.

Μετά από την τελευταία επίθεση, η 27χρονη κατήγγειλε ξανά τον εν διαστάσει σύζυγο της, οι αρχές τον αναζήτησαν για να τον συλλάβουν όμως εκείνος εξαφανίστηκε. «Φοβάμαι, φοβάμαι γιατί δεν ξέρω τι θα γίνει ... Αν αφεθεί ελεύθερος τι θα γίνει; Ποιος μου εγγυάται ότι δε θα έρθει να σκοτώσει το παιδί μου; Θέλω την τιμωρία του».

Αφού έληξε το αυτόφωρο εκδόθηκε ένταλμα σε βάρος του. Ο φαρμακοποιός εντοπίστηκε την περασμένη παρασκευή στην Αρτέμιδα και συνελήφθη. Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, εκδικητική πορνογραφία, βαριά σωματική βλάβη, απειλή, οπλοφορία και οπλοχρησία και θα απολογηθεί σήμερα, Τρίτη (6/8).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.