Ξέφυγαν στη Φάρμα: «Εγώ φταίω που δε τους γάμ@^α-Φύγε ρε μαλ@%*»

Metrosport Team09 Οκτωβρίου 2024

Δυσκολίες στις δοκιμασίες υπάρχουν και οι παλμοί είναι στα ύψη, όμως η κατάσταση ξέφυγε στην τηλεοπτική ΦάρμαΣτη διαδικασία ασυλίας οι νικητές πανηγύριζαν, οι ηττημένοι είχαν εκνευρισμό και ακούστηκαν ατάκες σε πολύ μεγάλη ένταση.

Συγκεκριμένα η κατάσταση ξέφυγε όταν ο Νίκος πήγε να δώσει το χέρι του στους αντιπάλους του μετά από τη δοκιμασία ασυλίας στη «Φάρμα». Οι πανηγυρισμοί των νικητών της ασυλίας έκαναν έξαλλο τον Παύλο Θεοφανίδη, τον αρχηγό της πράσινης ομάδας, ο οποίος εξήγησε: «Γενικότερα δε με ενοχλούν οι πανηγυρισμοί, αλλά με πειράζει πάρα πολύ όταν ο άλλος είναι καραγκιόζης, γιατί εγώ προσπαθώ ακόμα και στις νίκες μας να είμαι ήρεμος, νομίζω ότι αυτό είναι πιο ωραίο από το να φωνάζω σαν καραγκιόζης και να λέω συνθήματα λες και είμαι πρώτη δημοτικού».

Ένας παίκτης ακούστηκε να λέει: «Δε φταίτε εσείς, εγώ φταίω που δεν τους γάμ@^α». Όταν μάλιστα ο Νίκος Κωβαίος πήγε να δώσει το χέρι τους στους αντιπάλους του ο Παύλος έγινε έξαλλος: «Φύγε ρε μαλ@%* Νίκο. Κάνετε καραγκιοζιλίκια εκεί κι έρχεστε και δίνετε χέρια», με εκείνον να του απαντάει: «Πάλι τα ίδια κάνεις; Μάθε να χάνεις».

Ο Παύλος γύρισε στην κάμερα έπειτα και είπε: «Ανυπομονώ να γίνει το παιχνίδι ατομικό κaι εκεί θα πάρουν σειρά ένας-ένας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.