Βραβεύσεις από την αντιδημαρχία Λαγκαδά σε αθλητές και συλλόγους που ξεχώρισαν (pics)

Χρήστος Λιάπης21 Οκτωβρίου 2024

Σε μια λαμπρή τελετή, την οποία διοργάνωσε η Αντιδημαρχία Αθλητισμού στην αίθουσα των Λουτρών Λαγκαδά, ο Δήμος Λαγκαδά βράβευσε τους συλλόγους, τις αθλήτριες, τους αθλητές και τους αθλητικούς παράγοντες για τις διακρίσεις τους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Με την εκδήλωση αυτή, για την οποία ο Δήμος Λαγκαδά φιλοδοξεί να την καθιερώσει και να γίνει θεσμός τα επόμενα χρόνια, επιβεβαιώθηκε η σταθερή προσήλωση της νέας διοίκησης του Δήμου στην προσπάθεια στήριξης και ενίσχυσης των αθλητικών συλλόγων και των αθλητών, προκειμένου να βελτιώνονται οι συνθήκες κάτω από τις οποίες προετοιμάζονται για να διεκδικούν και να πετυχαίνουν τους στόχους τους.

Παρούσα στην εκδήλωση ήταν η Δήμαρχος Λαγκαδά, Νίκη Ανδρεάδου, η οποία στην ομιλία της τόνισε:

“Μας δίνεται σήμερα η δυνατότητα να αποδώσουμε την ελάχιστη τιμή σε όλους αυτούς που πρωταγωνιστούν στην προσπάθεια καλλιέργειας του αθλητικού πνεύματος, που μοχθούν καθημερινά για να εμπεδωθεί η αθλητική παιδεία, που με ελάχιστα μέσα στη διάθεσή τους τις περισσότερες φορές, δίνουν μάχες για να είναι έτοιμοι ώστε να διεκδικήσουν και να κατακτήσουν στόχους.

Εχω πει, από τις πρώτες κιόλας μέρες της ανάληψης των καθηκόντων μου ως Δήμαρχος Λαγκαδά, με αφορμή την φιλοξενία κάποιων αθλητικών διοργανώσεων στο Δήμο μας, ότι για εμάς ο αθλητισμός βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος μας.

Τρέφουμε μεγάλο σεβασμό στους αθλητές, τις αθλήτριες, τους ανθρώπους που υπηρετούν τους συλλόγους και κρατούν ζωντανή τη φλόγα, σε μια περίοδο που, το ξέρουμε όλοι μας, οι δυσκολίες είναι μεγάλες, τα προβλήματα καθημερινά και ουκ ολίγες οι περιπτώσεις που πολλοί απογοητεύονται, αισθάνονται ότι δεν έχουν άλλες δυνάμεις και εγκαταλείπουν.

Εμείς, ως διοίκηση του Δήμου Λαγκαδά, προσπαθούμε από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε, να είμαστε δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους. Με όποιον τρόπο μπορούμε. Διότι κι οι δικές μας δυνατότητες δεν είναι απεριόριστες. Οταν το υπουργείο Αθλητισμού έχει μειώσει δραματικά τα τελευταία χρόνια την χρηματοδότηση του ελληνικού αθλητισμού, σκεφτείτε πόσο πιο δύσκολα είναι τα πράγματα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Παρόλα αυτά, ο Δήμος Λαγκαδά προσπαθεί να κάνει ευκολότερα τα πράγματα για τους συλλόγους και τους αθλητές. Με μια σειρά ενεργειών. Από τη διευκόλυνση της καθημερινότητας, μέχρι την υποστήριξη για την διοργάνωση αθλητικών δράσεων και την φροντίδα τακτοποίησης του ιδιοκτησιακού δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων ώστε να μην χαθούν άλλες χρηματοδοτήσεις”

Η κα. Ανδρεάδου ανέφερε αναλυτικά τις ενέργειες που έχουν γίνει από την Αντιδημαρχία Αθλητισμού για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που συναντάνε οι αθλητικοί σύλλογοι και οι αθλητές.

“Ξέρουμε πόσο σημαντικό και πόσο κοστοβόρο είναι για τους συλλόγους να αγοράσουν λιπάσματα, χρώματα, να συντηρήσουν τους αγωνιστικούς χώρους των γηπέδων τους. Γι’ αυτό και τους παρέχουμε ό,τι χρειάζονται για να τους ελαφρύνουμε, να τους βοηθήσουμε ώστε να μειώσουν τα έξοδά τους.

Η Αντιδημαρχία Αθλητισμού, από την πρώτη μέρα που ανέλαβε καθήκοντα ο κ. Κυργιάννης, ξεκίνησε την καταγραφή των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις και μέσα σε 7-8 μήνες τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. Ήδη, έχει οριστικοποιηθεί η τακτοποίηση του ιδιοκτησιακού στα δημοτικά ποδοσφαιρικά γήπεδα Αγίου Βασιλείου και Πέντε Βρυσών, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία διεκδίκησης κυριότητας για 12 δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις μας από την Διεύθυνση Πολιτικής Γης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς για 5 εξ αυτών έχουμε ήδη καταθέσει τις σχετικές αιτήσεις.

Εκτός, όμως, από την προσπάθεια να συνδράμουμε στην καθημερινότητα των αθλητικών συλλόγων μας και να φροντίσουμε για την τακτοποίηση του ιδιοκτησιακού των αθλητικών εγκαταστάσεών μας, αυτούς τους 9 μήνες από τη μέρα που αναλάβαμε τη διοίκηση του Δήμου Λαγκαδά, υποστηρίξαμε την διοργάνωση πολλών αθλητικών δράσεων.
Κι αυτό είναι άλλη μια απόδειξη του πόσο πολύ θέλουμε να είμαστε δίπλα στους αθλητές και τις αθλήτριες μας, να τους δίνουμε, όσο μπορούμε, ευκαιρίες κι εμείς από την πλευρά μας για να αναδείξουν τις δυνατότητές τους, να προβάλλουμε αθλήματα που δεν είναι τόσο διαδεδομένα, να δίνουμε ερεθίσματα στα μικρότερα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό

Αναφέρω ενδεικτικά ότι διοργανώσαμε ή υποστηρίξαμε, λοιπόν,

-Το 1ο Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Δήμου Λαγκαδά στο Βασιλούδι και το 1ο Τουρνουά Γυναικείου Ποδοσφαίρου στο Ζαγκλιβέρι
-Τον Περιφερειακό Αγώνα Δρόμου του ΣΕΓΑΣ και τον Σχολικό Ανώμαλο Δρόμο της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο χώρο των Λουτρών Λαγκαδά
-Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών σε Λαγυνά και Ζαγκλιβέρι
-Το 9ο Grass Volleyball Αγοριών και Κοριτσιών στο χώρο των Λουτρών Λαγκαδά
-Ημερίδα για τους προπονητές ποδοσφαίρου του Δήμου Λαγκαδά στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Λαγκαδά
-Σεμινάριο αυτοάμυνας-αυτοπροστασίας γυναικών στην αίθουσα των Λουτρών Λαγκαδά
-Τιμήσαμε, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα Ακιλύνεια στο Ζαγκλιβέρι, την σπουδαία προσφορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο του αείμνηηστου Ζαγκλιβερινού ποδοσφαιριστή και προπονητή, Νίκου Ποντίκη

Θέλω να σας πω, κλείνοντας, και πιστέψτε με, το εννοώ, πως θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας το επόμενο διάστημα για να δώσουμε καλύτερες συνθήκες σε όλα αυτά τα ταλαντούχα παιδιά του τόπου μας, που με τις επιτυχίες τους μας κάνουν περήφανους, προβάλλουν το Δήμο Λαγκαδά.

Ξέρω ποια είναι η κατάσταση σε πολλές από τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου μας. Ξέρω ότι για πάρα πολλά χρόνια είναι παρατημένες. Προσωπικά, δεν το ανέχομαι οι αθλητές και οι αθλήτριές μας, οι πρεσβευτές του Δήμου Λαγκαδά να μην έχουν τις συνθήκες που τους αξίζουν για να προετοιμαστούν σωστά.
Τους τις χρωστάμε αυτές τις συνθήκες και θα κάνω το παν για να τις βελτιώσουμε στο μέγιστο δυνατό βαθμό και να τους τις αποδώσουμε”







Αναλυτικά οι βραβεύσεις της Εκδήλωσης:

1. ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΛΑΓΚΑΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

2. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΙΑ ΩΣ Η ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΗ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ

3. ΤΟΜΠΟΥΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΠΟΛΥΕΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ & ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΣΕ ΠΕΡΦΕΡΕΙΑΚΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

4. ΛΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΑΙΡΕΤΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΙΒΟ (ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ) ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2023-2024 Αθλήτρια του Γ.Σ. ΛΑΓΚΑΔΑ, 3η στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων – νεανίδων (Κ20) και συμμετοχή στην ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ στην διεθνή συνάντηση ΕΛΛΑΔΑΣ – ΚΥΠΡΟΥ 2024 όπου κατέλαβε την 3η θέση.

5. ΔΕΛΕΤΖΕΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΑΙΡΕΤΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΙΒΟ (3000m) ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2023-2024 Αθλητής του Γ.Σ. ΛΑΓΚΑΔΑ, 1ος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων – κορασίδων (Κ18) και συμμετοχή στην ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΔΩΝ στην διεθνή συνάντηση ΕΛΛΑΔΑΣ – ΚΥΠΡΟΥ 2024 όπου κατέλαβε την 1η θέση.

6. ΟΜΙΛΟ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΦΟΑ Η ΟΜΑΔΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ του Α.Ο. ΛΑΓΚΑΔΑ συμμετέχει στην Α΄ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ και η Η ΟΜΑΔΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ του Α.Ο. ΛΑΓΚΑΔΑ συμμετέχει στην Β΄ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΙΛΑΘΛΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ (Ε.Φ.Ο.Α)

7. ΤΖΙΜΚΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΑΙΡΕΤΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2023-2024 ΑΘΛΗΤΗΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ του Α.Ο. ΛΑΓΚΑΔΑ , επί σειρά ετών ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝΙΚΗΣ με πολλές συμμετοχές και διακρίσεις σε ΔΙΕΘΝΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ.

8. ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΛΑΓΥΝΩΝ ΜΑΚΕΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

9. ΚΑΡΥΟΦΥΛΛΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΑΙΡΕΤΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2023-2024

10. ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ ΓΟΥ ΣΟΥ ΚΟΥΑΝ ΜΥΓΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

11. ΛΥΚΑΡΤΣΗ ΧΡΗΣΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΠΟΛΥΕΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΑ ΔΡΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΓΟΥ ΣΟΥ ΚΟΥΑΝ ΜΥΓΔΟΝΙΑ

12. ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΑΧΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

13. ΚΡΟΥΣΤΑΛΟΥΔΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΑΙΡΕΤΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2023-2024 1η στην κατηγορία των masters στο 8th European Pangration Athlima Championship, Nov 17-18-19 2023, Vilnius Lithuania (LTU)

14. ΠΕΧΛΙΒΑΝΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΑΙΡΕΤΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2023-2024 1η στην κατηγορία 11-14 ετών στο 8th European Pangration Athlima Championship, Nov 17-18-19 2023, Vilnius Lithuania (LTU)

15. ΔΥΝΑΜΗ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

16. ΠΑΥΛΙΔΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΑΙΡΕΤΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2023-2024

17. ΠΑΥΛΙΔΗ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΑΙΡΕΤΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2023-2024 5η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων 2023

18. ΦΙΛΑΘΛΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΟΧΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΑΝΟΔΟΥΣ ΣΤΙΣ Γ1,Γ2 ΚΑΙ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΕΚΑΣΘ

19. ΦΙΛΑΘΛΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΟΧΟΥ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

20. ΧΡΗΣΤΙΔΗ ΑΓΓΕΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ Αθλητής, προπονητής, Ιδρυτικό Μέλος, έφορος ΜΠΑΣΚΕΤ και τέως πρόεδρος του Α.Σ.Κ. ΛΑΓΚΑΔΑ (μετέπειτα Α.Σ. ΛΑΓΚΑΔΑΣ) που ανάπτυξε το ΜΠΑΣΚΕΤ στο Λαγκαδά με πολλές επιτυχίες σε περιφερειακό επίπεδο.

21. ΜΑΡΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΠΟΛΥΕΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΛΑΓΚΑΔΑΣ & ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΒΟΛΕΪ ΣΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ Ιδρυτικό Μέλος, έφορος ΒΟΛΕΪ και πρόεδρος επί σειρά ετών του Α.Σ.Κ. ΛΑΓΚΑΔΑ (μετέπειτα Α.Σ. ΛΑΓΚΑΔΑ) που ανάπτυξε το ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΒΟΛΕΪ στο Λαγκαδά. Επί θητείας του το σωματείο αγωνίστηκε στην Β΄ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

22. ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ ΜΥΡΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΑΙΡΕΤΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟ BEACH VOLLEY ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2023-2024 2η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ beach volley κατέλαβαν την 2η θέση στους ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ beach volley του 2024 που έγιναν στη ΜΟΛΔΑΒΙΑ

23. ΑΛΕΞΟΓΛΟΥ ΕΛΕΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΑΙΡΕΤΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟ BEACH VOLLEY ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2023-2024 2η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ beach volley κατέλαβαν την 2η θέση στους ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ beach volley του 2024 που έγιναν στη ΜΟΛΔΑΒΙΑ

24. ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΛΑΓΚΑΔΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ο ΕΡΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

25. ΧΡΗΣΤΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΠΟΛΥΕΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο ΕΡΜΗΣ & ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΕ ΠΕΡΦΕΡΕΙΑΚΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ Υπηρέτησε το ΜΠΑΣΚΕΤ από τα νεανικά του χρόνια ως αθλητής, προπονητής, μέλος του Δ.Σ. και πρόεδρος του σωματείου ΜΑΣ ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ. Απόλυτα συνδεδεμένος με την μεγάλη άνοδο του ΜΠΑΣΚΕΤ στο Λαγκαδά που εκφράστηκε με την συμμετοχή της ομάδας στην Β΄ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ. Υπήρξε μέλος επί σειρά ετών του Δ.Σ. της ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΘΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και κατέχει την θέση του Αντιπροέδρου. Ενεργός παράγοντας στα διοικητικά της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ.

26. ΕΘΝΙΚΟ ΛΑΓΥΝΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ

27. ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗ ΒΑΣΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΠΟΛΥΕΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΛΑΓΥΝΩΝ – ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Ιδρυτικό μέλος του Α.Σ.Κ. ΛΑΓΥΝΩΝ (μετέπειτα ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΓΥΝΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ) που ανέπτυξε το Μπάσκετ στα Λαγυνά , διετέλεσε Πρόεδρος επί σειρά ετών.

28. ΠΑΛΑΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΟΧΟΥ ΟΙ ΔΩΔΕΚΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΛΗΣ

29. ΚΟΥΚΟΥΤΖΕΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΠΟΛΥΕΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΟΧΟΥ ΟΙ ΔΩΔΕΚΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ

30. ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΟΛΧΙΚΟΥ- ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΟΙΚΙΛΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΛΗΣ

31. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΠΟΛΥΕΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΟΛΧΙΚΟΥ- ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΟΙΚΙΛΙΔΗΣ

32. ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΑΡΗΣ ΚΑΒΑΛΑΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

33. ΜΑΛΙΑΡΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΠΟΛΥΕΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΡΗΣ ΚΑΒΑΛΑΡΙΟΥ

34. ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΖΑΓΚΛΙΒΕΡΙΟΥ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ 5ο ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2023-2024 ΤΗΣ Ε.Π.Σ.Μ.

35. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΡΑΓΓΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΠΟΛΥΕΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΖΑΓΚΛΙΒΕΡΙΟΥ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ

36. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΙΑΣΩΝ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2023-2024 ΤΗΣ Ε.Π.Σ.Μ.

37. ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΙΔΗ ΚΥΡΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΠΟΛΥΕΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΑΣΩΝ ΑΥΓΗΣ

38. ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

39. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΔΟΞΑ ΑΣΣΗΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2023-2024 ΤΗΣ Ε.Π.Σ.Μ.

40. ΚΑΡΑΠΑΤΣΙΑ ΧΡΗΣΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΠΟΛΥΕΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΔΟΞΑ ΑΣΣΗΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

41. ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ Ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ 2ο ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΗΣ Ε.Π.Σ.Μ.

42. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΔΡΑΓΑΘΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΠΟΛΥΕΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ

43. ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΔΟΞΑ ΓΕΡΑΚΑΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ 5ο ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2023-2024 ΤΗΣ Ε.Π.Σ.Μ.

44. ΠΑΥΛΟΣ ΓΟΥΡΤΖΕΛΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΠΟΛΥΕΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ

45. ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΟΧΟΥ “Ο ΕΘΝΙΚΟΣ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2023-2024 ΤΗΣ Ε.Π.Σ.Μ.

46. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΦΕΛΦΕΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΠΟΛΥΕΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ

47. ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΝΤΕ ΒΡΥΣΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ 3ο ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2023-2024 ΤΗΣ Ε.Π.Σ.Μ.

48. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΠΟΛΥΕΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΝΤΕ ΒΡΥΣΩΝ

49. ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

50. ΚΙΟΥΡΕΞΙΔΟΥ ΕΥΜΟΡΦΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΗΝ Α ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΗΣ Ε.Π.Ο.

51. ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΛΑΓΥΝΩΝ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ 2ο ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2023-2024 ΤΗΣ Ε.Π.Σ.Μ.

52. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΣΤΥΛΙΑΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΠΟΛΥΕΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΑΓΥΝΩΝ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ

53. ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΙΚΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ 2ο ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2023-2024 ΤΗΣ Ε.Π.Σ.Μ.

54. ΜΥΛΩΝΟΠΟΥΛΟ ΑΓΓΕΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΠΟΛΥΕΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΙΚΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

55 ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΟΛΧΙΚΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ 2ο ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2023-2024 ΤΗΣ Ε.Π.Σ.Μ.

56. ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΠΟΛΥΕΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ

57. ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ ΠΑΟΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ 2ο ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2023-2024 ΤΗΣ Ε.Π.Σ.Μ.

58. ΑΣΛΑΝΙΔΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΠΟΛΥΕΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ ΠΑΟΠ

59. ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΟΞΑ ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ 2ο ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2023-2024 ΤΗΣ Ε.Π.Σ.Μ.

60. ΓΚΛΑΒΕΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΠΟΛΥΕΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΟΞΑ ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙΟΥ

61. ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΣΣΗΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

62. ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΛΑΓΚΑΔΑ (Α.Π.Ε. ΛΑΓΚΑΔΑ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2023-2024 ΤΗΣ Ε.Π.Σ.Μ.

63. ΓΚΟΓΚΑΚΟ ΑΝΔΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΠΟΛΥΕΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ (Α.Π.Ε. ΛΑΓΚΑΔΑ)

64. ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΣΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΤΗΣ Ε.Π.Σ.Μ.

65. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΠΟΛΥΕΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΣΚΟΥ

66. ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΛΕΥΚΟΧΩΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ 5ο ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2023-2024 ΤΗΣ Ε.Π.Σ.Μ.

67. ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ ΚΡΙΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΤΗΣ Ε.Π.Σ.Μ.

68. ΜΙΛΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΠΟΛΥΕΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ ΚΡΙΘΙΑΣ

69. ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΟ

70. ΓΚΟΓΚΑΛΙΔΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΣΤΑΥΡΟ Κ 15 ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ Κ15 ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Ξεκίνησε από την κατηγορία Κ9 της Α.Π.Ε.Λ. ΛΑΓΚΑΔΑ και είναι μέλος της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Κ15

71. ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΡΦΑΛΙΔΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ SERIE B ΙΤΑΛΙΑΣ ΑΠΟ ΚΑΒΑΛΑΡΙ

72. ΤΣΑΓΚΑΛΙΔΗ ΧΡΗΣΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΠΟΛΥΕΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΧΡΥΣΑΥΓΗΣ

73. ΤΖΟΥΝΗ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΑΛΚΙΝΟΥ ΜΕΤΑΛΛΙΟΥ ΣΤΟ ΔΙΣΚΟ (ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ F56) ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ 2024

74. ΣΥΡΡΑ ΕΛΕΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΗΝ Α1 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

75. ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ

76. ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΑΙΡΕΤΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.