Βλαχοδημητράκος: «Σε 15 μέρες ο Ηρακλής θα μπορεί να παίξει στο Καυτανζόγλειο»

Metrosport Team03 Οκτωβρίου 2024

Για τον χλοοτάπητα του Καυτανζογλείου και τις αλλαγές που γίνονται μίλησε ο Συντονιστής του Σταδίου, Κώστας Βλαχοδημητράκος, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο». 

«Ο χλοοτάπητας είναι από τους καλύτερους της Ελλάδας, θα είναι έτοιμος σε 15 μέρες και να παίξει ο Ηρακλής. Είμαστε περήφανοι για αυτό. Είναι ένας φυσικός τάπητας που καλλιεργείται για ένα χρόνο και στρώνεται λωρίδα λωρίδα στο γήπεδο. 

Το κόστος του τάπητα ανέρχεται στα 170.000 ευρώ και ΦΠΑ που έχει αναλάβει ο Ηρακλής. Υπάρχει πρόθεση από το Υπουργείο και τον Γιάννη Βρούτση να ανοίξει το γήπεδο και είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε ότι θα ανοίξουμε το κάτω διάζωμα με πλήρη ασφάλεια και θα μπορούν να μπουν 8.200 φίλαθλοι. Για το άνω διάζωμα κάνουμε μελέτες ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο ασφαλές για να εισέλθουν οι φίλαθλοι. Την επόμενη χρονιά ευελπιστούμε την επόμενη χρονιά να είναι απόλυτα λειτουργικό το στάδιο. 

Επίσης, έχουμε σε δημοπρασία το έργο της πυρασφάλειας για όλες τις εγκαταστάσεις του σταδίου. Η εγκατάσταση θα στοιχίσει 750.000 ευρώ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.