Μετά από τριετή αποχή από τις αγωνιστικές δραστηριότητες η Αναγέννηση Χαλκηδόνας επανήλθε φέτος στη Γ κατηγορία της
ΕΠΣΜ και μάλιστα με τρόπο εντυπωσιακό αφού κατέκτησε την πρώτη θέση του πρώτου ομίλου στη Γ κατηγορία και ανέβηκε στη Β κατηγορία.
Κατά γενική ομολογία έπαιξε ποδόσφαιρο αξιώσεων. Για την επιτυχία αυτή διοργανώθηκε για πρώτη φορά στα χρονικά του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου εντυπωσιακή φιέστα στην πλατεία της Χαλκηδόνας ανάλογη με τον ιστορικό σύλλογο της Χαλκηδόνας. Πλήθος κόσμου τίμησε με την παρουσία του το καμάρι της ομάδας της καρδιάς τους.
Οι ιθύνοντες του συλλόγου ευχαρίστησαν όλους τους χορηγούς του συλλόγου, απονεμήθηκαν επίχρυσα μετάλλια στους ποδοσφαιριστές και στην τεχνική ηγεσία και έλαμψε ο ουρανός της Χαλκηδόνας με μεγάλα πυροτεχνήματα.
Η βραδιά έκλεισε με πλούσια εδέσματα και όλοι οι κάτοικοι της Χαλκηδόνας έφυγαν ενθουσιασμένοι και ανανέωσαν το ραντεβού για τις νέες επιτυχίες της Χαλκηδόνας. Η διοίκηση παρέθεσε μεγάλη δεξίωση στην ταβέρνα «Γιώργος» με πλούσιες λιχουδιές όπου οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία ανέλυσαν τη φετινή χρονιά.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΓΚΑΣ
Λάμπρος Παυλίδης και Ιωάννης Τακαβακόπουλος
Ο
Οι ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης Χαλκηδόνας με το κύπελλο
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube