Βιεϊρίνια: «Με το ίδιο πάθος σε κάθε παιχνίδι»

Metrosport Team20 Αυγούστου 2023

Για την εμφάνιση του στο βασικό σχήμα για πρώτη φορά φέτος, την τριάρα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, αλλά και για το πρώτο παιχνίδι με τη Χαρτς στη Σκωτία για τα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ, μίλησε στην κάμερα της NOVA, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια. 

«Είμαστε χαρούμενοι για την ομάδα. Είμαστε όλοι εδώ για να βοηθήσουμε. Κρατάμε το αποτέλεσμα, αλλά ξεχνάμε το παιχνίδι και κοιτάμε το επόμενο. Είναι άλλες απαιτήσεις, διαφορετικές διοργανώσεις. Νικήσαμε με 3-0, κάναμε μία καλή εμφάνιση και προχωράμε».

Για το πως αντιλαμβάνεται ο ίδιος τη χρονιά και τη νέα ομάδα: «Κάθε παιχνίδι μπορούμε να βελτιωθούμε. Έχουμε αρκετούς νέους παίκτες. Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Θέλουμε να δείξουμε το πάθος όπως έχουμε κάνει μέχρι σήμερα. Κάποιες φορές θα παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, κάποιες άλλες, θα παίξουμε πιο πολύ με την καρδιά. Πάντα όμως θέλουμε τη νίκη. Πέρασε αυτό το παιχνίδι, έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα και πάμε για το επόμενο».

Για το ρεκόρ του Ραζβάν Λουτσέσκου: «Να συνεχίσει με νίκες και να σπάσει τα ρεκόρ που πρέπει, να πάρει κι άλλους τίτλους, να μας βοηθήσει κι εμάς να βελτιωθούμε ως ομάδα και ως παίκτες. Συγχαρητήρια στον κ. Λουτσέσκου! Χαίρομαι που έχει τις περισσότερες νίκες και εύχομαι να συνεχίσει έτσι».

Για το πρώτο παιχνίδι με τη Χαρτς στη Σκωτία: «Είναι δύσκολο παιχνίδι. Διαφορετική ομάδα, διαφορετική διοργάνωση. Θα είναι ένα παιχνίδι με πολλή ένταση. Είναι δυνατή ομάδα και έχει πιο πολύ ρυθμό από εμάς. Παίζουμε στην έδρα τους, αλλά εμείς θα πάμε εκεί για να τους κερδίσουμε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.