Βιασμός στη Σπάρτη: 79 φωτογραφίες της ανήλικης στο κινητό του πατέρα της

Metrosport Team11 Αυγούστου 2024

Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης μιας 9χρονης από τον ίδιο της τον πατέρα, στη Σπάρτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος αναμένεται να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα (12/8), με τις κατηγορίες σε βάρος του να είναι συντριπτικές.

Μάλιστα, ως τη Δευτέρα, ο 40χρονος, που κατηγορείται για τον βιασμό της 9χρονης, θα παραμείνει υπό κράτηση, ενώ ο δικηγόρος που θα τον εκπροσωπήσει διορίστηκε αρμοδίως.

Ο εφιάλτης της 9χρονης ξεκίνησε όταν ήταν 4 ετών, καθώς η ανήλικη εκμυστηρεύτηκε στη μητέρα του όλα αυτά που βίωνε από τον πατέρα της και αυτή προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία. 

Αμέσως, ο 40χρονος συνελήφθη από τις αρχές, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε αποθηκευμένο υλικό παιδικής πορνογραφίας και, συγκεκριμένα, 79 φωτογραφίες της ανήλικης κόρης του. 

Κατά πληροφορίες, η οικογένεια ζούσε τα προηγούμενα έτη σε περιοχή της Δυτικής Αττικής και είχε μετακομίσει σε χωριό κοντά στη Σπάρτη τα τελευταία δυο χρόνια, όπου ο 40χρονος, που φέρεται να βίαζε την ανήλικη κόρη του για πέντε χρόνια, εργαζόταν ιδιωτικός υπάλληλος σε εταιρεία τυποποίησης ελαιολάδου στη Λακωνία.

 Ωστόσο, μια μέρα, όταν 9χρονη επέστρεψε μαζί με τον μεγαλύτερο αδερφό της από το σπίτι του πατέρα τους, αποκαλύφθηκε ο εφιάλτης, καθώς ο αδερφός ήταν αυτός που είπε άμεσα στη μητέρα του όλα όσα είδε. 

Όπως αποκάλυψε, η 9χρονη έμεινε μόνη στο σπίτι με τον πατέρα της και, όταν επέστρεψε ο γιος από τη βόλτα με φίλους του, ο πατέρας αργούσε να ανοίξει.

Τελικά, η 9χρονη βρήκε το θάρρος και του έδειξε ένα προφυλακτικό, με τον γιο του δράστη να του κάνει επίμονες ερωτήσεις στις οποίες ο 40χρονος απαντούσε εκνευρισμένα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.