Για τα μηδαμινά έσοδα που έχουν οι ομάδες της Super League 2 από τα τηλεοπτικά και για το γεγονός ότι έχουν μειωθεί αισθητά οι ύποπτοι αγώνες στο Πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας, μίλησε μεταξύ άλλων στη «Δίκη στον ΣΚΑΪ», ο πρόεδρος της Super League 2, Πέτρος Μαρτσούκος.
«Νομίζω είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί το sold out για τον αγώνα της Ελλάδας με τη Σκωτία», ανέφερε στο πρώτο του σχόλιο για να προσθέσει:
«Η κεντρική διαχείριση ευτυχώς είναι υποχρεωτική. Πρέπει να κάτσουν όλοι στο τραπέζι για να δούμε πως θα διατίθενται τα χρήματα. Πρέπει να βοηθήσουν όλοι τις ομάδες της δεύτερης κατηγορίας.
Υπάρχει τεράστια διαφορά μεταξύ της τελευταίας ομάδας της μεγάλης κατηγορίας με της δεύτερης όσον αφορά το τηλεοπτικό πακέτο. Μπορεί επί ημερών μου να μην έχουν αυξηθεί τα έσοδα στις ομάδες της Super League 2 από τα τηλεοπτικά, αλλά οι ύποπτοι αγώνες έχουν μειωθεί αισθητά.
Όσον αφορά αυτά που κατήγγειλε ο κ. Μονεμβασιώτης μετά το ντέρμπι με την ΑΕΛ στο Καυτανζόγλειο, σε συζήτηση που είχα μαζί του του ανέφερα ότι αν έχει στοιχεία έχει να πάει να τα καταθέσει στον εισαγγελέα».
Τέλος σημείωσε: «Δύο χρόνια με ελάχιστα χρήματα και έσοδα έχουμε ένα ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα στη Super League 2. Εμείς καταφέραμε να μην υπάρχουν αδιάφορες ομάδες γι΄ αυτό διαιρέσαμε τη βαθμολογία της κανονικής περιόδου στα πλέι οφ και στα πλέι άουτ».
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube