Βγάζεις συναίσθημα; Μόνο με πράξεις αποδεικνύεται

Γιώργος Καστάνης17 Ιουλίου 2024

Η απόφαση ενός πρώην ξένου παίκτη του ΠΑΟΚ να συνεχίσει την καριέρα του, συνειδητά, σε ένα βασικό ανταγωνιστή του, ήταν το θέμα συζήτησης των τελευταίων ωρών. Ακούστηκαν πολλές απόψεις, εκφράστηκαν αρκετοί, η ουσία όμως είναι πως ο Ινγκανσον, μετά από ένα χρόνο, προτίμησε το ζεστό χρήμα.

Είπε πως ήθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα. Δικαίωμά του. Άλλωστε σε ελεύθερη αγορά, στο ποδόσφαιρο βρισκόμαστε. Εκείνο που ξένισε περισσότερο και δικαιολογημένα εδώ που τα λέμε, ήταν η περιβόητη δήλωσή του, αρκετούς μήνες πριν πουληθεί. Τότε που υποστήριξε δημόσια, πως τον ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να τον προδώσει, ούτε για την…. Μάντσεστερ Γιουνάϊντεντ. Υπερβολικές δηλώσεις, έμειναν τα λόγια, καθώς οι πράξεις του, ήταν εντελώς διαφορετικές. Δεν τον κακίζω όμως. Θα ήταν άδικο. Προσέφερε και μάλιστα πολλά.

Από την στιγμή βέβαια που ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να τον πουλήσει πέρυσι το καλοκαίρι για να βάλει ζεστό χρήμα στα ταμεία του και παράλληλα με την έντονη πίεση που άσκησε ο Ινγκανσον για να γίνει αυτή η πώληση, (καθώς ήθελε να αλλάξει περιβάλλον), τα πράγματα είναι απλά: Ήθελαν και οι δύο πλευρές να χωρίσουν. Βρήκαν την ευκαιρία, το έκαναν πράξη. Επειδή θα παίξει πλέον στον Παναθηναϊκό, σε συνδυασμό με την δήλωση του, που προαναφέραμε, αυτό το γεγονός προκάλεσε μία δικαιολογημένη αντίδραση. Συμπέρασμα: Βγάζει κάποιος συναίσθημα; Μόνο με τις πράξεις αποδεικνύεται. Ποτέ με τα λόγια.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.