Ο Άρης βάζει τις βάσεις και περιμένει ενίσχυση…

Γιώργος Μάντζιος21 Ιουλίου 2024

Με μία πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε χθες η ολιγοήμερη παρουσία του Άρη στη Θεσσαλονίκη, πριν την αναχώρησή του για την Ολλανδία. Η αποστολή της ομάδας θα ανακοινωθεί σήμερα το πρωί. 

Όπως ανέφερε η ενημέρωση της ΠΑΕ: «Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ. Το πρόγραμμα του Σαββάτου ξεκίνησε με ενεργοποίηση συνεχίστηκε με ασκήσεις δύναμης, ασκήσεις αμυντικής και επιθετικής μετάβασης και ολοκληρώθηκε με παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων. Αύριο (σ.σ σήμερα), Κυριακή, η αποστολή της ομάδας μας θα αναχωρήσει για την Ολλανδία, όπου μέχρι τις 31 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας».

Οριστικά εκτός ο Νταρίντα

Στο μεταξύ ο Βλάντιμιρ Νταρίντα θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για διάστημα περίπου δέκα ημερών και δεν θα ταξιδέψει με την αποστολή στην Ολλανδία όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ο Τσέχος μέσος είχε δεχθεί ένα χτύπημα στον αστράγαλο στη διάρκεια της προετοιμασίας του Άρη στην Πτολεμαΐδα, γι’ αυτόν τον λόγο δεν συμμετέχει στις προπονήσεις αλλά ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας. 

Αυτός ο τραυματισμός θα τον κρατήσει κι εκτός του βασικού σταδίου προετοιμασίας που θα γίνει στην Ολλανδία όπου έχουν προγραμματιστεί οι φιλικές αναμετρήσεις απέναντι σε Αλκμάαρ (24/7), Ντρόντρεχτ (27/7) και Μπρέντα (30/7). Η απουσία του Βλάντιμιρ Νταρίντα προφανώς αποτελεί ένα επιπλέον πρόβλημα για τον Άκη Μάντζιο καθώς έχει να διαχειριστεί μια κατάσταση περιορισμένων λύσεων στον άξονα της μεσαίας γραμμής έπειτα από το τέλος της συνεργασίας με τους Μπίργκερ Βερστράτε, Νέβεν Τζούρασεκ. Παράλληλα ο Τσέχος περιμένει και την γέννηση του παιδιού του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.