Βασίλης Μπορμπόκης: «100% θα δώσει στον Γκαρσία ένα έξτρα κίνητρο για να κερδίσει τον ΠΑΟΚ, ο τρόπος που έφυγε από την ομάδα»

Metrosport Team23 Νοεμβρίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Βασίλης Μπορμπόκης, και μίλησε για την αναμέτρηση του Δικεφάλου με τον Πανσερραϊκό και την επιστροφή του Πάμπλο Γκαρσία στην Τούμπα.

Για τον φετινό Πανσερραϊκό: «Είναι πολύ καλός ο φετινός Πανσερραϊκός, ο Πάμπλο έχει την επιθετική φιλοσοφία και στον ΠΑΟΚ και έχει πετύχει. Εγώ είμαι υπέρ του Γκαρσία και αυτού του σκεπτικού, γιατί το εύκολο είναι να αμύνεσαι. Είναι καθαρά έργο του Πάμπλο, δεν είναι έργο του συλλόγου. Το έχει εξελίξει, δεν πειράζει που δέχεται γκολ στις καθυστερήσεις. Δίνει ελπίδα πως η ομάδα μπορεί να δημιουργήσει, είτε χάσει είτε κερδίσει. Πήρε παίκτες που ήξερε από τον ΠΑΟΚ Β και ο Πάμπλο έβγαλε πολλά από τους ποδοσφαιριστές του και τους εξελίσσει. Όταν τον αντιμετωπίζεις τον Πανσερραϊκό τον φοβάσαι, με τον τρόπο που παίζει».

Για την επιστροφή του Γκαρσία στην Τούμπα: «Όταν είσαι προπονητής το σκέφτεσαι τι έγινε, αλλά δεν είναι ο μόνος. 100% θα του δώσει ένα έξτρα κίνητρο για να κερδίσει τον ΠΑΟΚ, ο τρόπος που έφυγε από την ομάδα που τον ανέδειξε. Ο Πανσερραϊκός θα παίξει με επιθετική φιλοσοφία, όπως έκανε και με τις άλλες μεγάλες ομάδες. Θα πρέπει να μπλοκάρει κάποιους παίκτες για να την πατήσει ο ΠΑΟΚ, όπως έπαθε με την ΑΕΚ. Είχε λάθος προσέγγιση ο Λουτσέσκου στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Δεν μπορεί να αλλάζει συνεχώς θέσεις τους εξτρέμ, 20λεπτα, μισάωρα».

Για την Εθνική και τους Κωνσταντέλια - Φορτούνη: «Ο στόχος επετεύχθη για την Εθνική ομάδα. Εγώ είμαι υπέρ του ταλέντου, το εύκολο είναι να διδάξεις κάποιον πως να μαρκάρει. Το δύσκολο είναι πως θα δημιουργήσει ένας ποδοσφαιριστής. Ο Κωνσταντέλιας θα έπρεπε να πάρει 2-3 ευκαιρίες ακόμη, ο Φορτούνης θα έπρεπε να έχει αξιοποιηθεί περισσότερο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.