Βαρδαλής για Μιλόγια: «Ρίχνει λάσπη χωρίς λόγο, θα κινηθούμε νομικά»

Metrosport Team29 Σεπτεμβρίου 2023

Σε απίστευτες καταγγελίες προχώρησε η 39χρονη Φινλανδή τερματοφύλακα, Πόλα Μιλόγια, που έλυσε πρόσφατα τη συνεργασία της με τη γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ

Η έμπειρη αθλήτρια έκανε λόγο για κλίμα φόβου στο εσωτερικό της ομάδας, προχώρησε σε καταγγελίες για ρατσισμό, εκφοβισμό και κακοποιητική συμπεριφορά στο GWomen εξηγώντας ότι αυτοί ήταν οι λόγοι που την ανάγκασαν να αποχωρήσει. 

Ο έφορος του γυναικείου τμήματος ποδοσφαίρου, Κώστας Βαρδαλής, μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» δηλώνοντας έκπληκτος με τα λεγόμενα της παίκτριας και τονίζοντας ότι ο σύλλογος θα κινηθεί εναντίον της γιατί ρίχνει λάσπη χωρίς λόγο. 

«Θα συνεχίσετε να ακούτε καλά πράγματα για αυτό το τμήμα. Είναι κόσμημα. Έχουμε ένα κλίμα άριστο. Μας εξέπληξε και εμας τους ίδιους. Δεν αγωνίστηκε η παίκτρια στα παιχνίδια τα ευρωπαϊκά τώρα. Δεν λέει ονόματα. Δεν θα βγάλουμε ανακοινώσεις, θα προχωρήσουμε με τη νομική οδό. 

Ρίχνει λάσπη χωρίς λόγο. Απορώ όταν φεύγει λέει για το τι γίνεται; Δεν βρέθηκε παίκτρια που να πει κάτι. Προσπαθήσαμε να μιλήσουμε με τον μάνατζερ της, που μας είχε ευχαριστήσει. Βγήκαμε έξω από τα ρούχα μας και θα προχωρήσουμε το θέμα δια της νομικής οδού. Ο μάνατζερ δεν ήξερε τίποτα, πρώτη φορά τα άκουσε και εκείνος. Προφανώς θα την αφήσει», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.