Τρομερό πάθος, φλογερός ΠΑΟΚ και τεράστια νίκη πρωτιάς

Γιώργος Καστάνης06 Οκτωβρίου 2023

Πολύ μεγάλη η συγκίνηση στην Τούμπα. Πολύ έντονες οι στιγμές σε μία ευρωπαϊκή βραδιά. Από έναν ΠΑΟΚ που έδειξε σε όλη την Ελλάδα τι σημαίνει ψυχή, καρδιά, παλικαριά, αυταπάρνηση.

Με έναν ΠΑΟΚ που πέτυχε τεράστια νίκη πρωτιάς για τον όμιλό του, την οποία καλείται να την διαχειριστεί τις επόμενες αγωνιστικές και να προκριθεί απευθείας στους 16 της διοργάνωσης.

Στο πρώτο ημίχρονο, στο μεγαλύτερο διάστημά του, πίεσε ψηλά, πέτυχε δύο γκολ, μέτρησε το ένα, έχασε ευκαιρίες, είχε την κατοχή. Στο δεύτερο έδωσε χώρο στους παίκτες της Άιντραχτ. Δεν μέτρησε το γκολ του Σαμάτα στο 15ο λεπτό, γιατί το αριστερό του παπούτσι, ήταν…. Εκτεθειμένο κατά 3,27 εκατοστά και με την βοήθεια της τεχνολογίας το γκολ του Σαμάτα δεν μέτρησε.

Πέτυχε το 1-0 με τον Αντρίγια, με απευθείας εκτέλεσε φάουλ που είχε κερδίσει ο δραστήριος Μουργκ. Μπορεί να ισοφαρίστηκε από το λάθος του Κουλιεράκη το οποίο εκμεταλεύτηκε ο Μαρμούς, όμως στο τέλος «μέτρησε» η καρδιά του Κρητίκαρου. Ο Κουλιεράκης με περίσεια αυταπάρνηση προωθήθηκε στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων πέτυχε το καθοριστικό δεύτερο γκολ. Με το οποίο τελικά ο Δικέφαλος κέρδισε άξια, μία ισχυρή Γερμανική ομάδα, δείχνοντας σε όλους πως η ελληνική καρδιά και το πάθος, μετρούν τις περισσότερες φορές, από οτιδήποτε άλλο.

Ο Μείτέ που δέχθηκε την κόκκινη κάρτα στο φινάλε μέσα στο πανδαιμόνιο που επικράτησε, έκανε την πιο μεστή εμφάνισή του από την ημέρα που ήρθε. Ο Αντρίγια έβαλε την υπογραφή του, ο Κουλιεράκης παρά το λάθος του, έβαλε την καρδιά και την ψυχή του.

Όλος ο ΠΑΟΚ όμως ξεχείλιζε από πάθος. Ήταν μία ομάδα που είχε ξεκάθαρη στόχευση στην νίκη, που επεδίωξε το αποτέλεσμα και το κατέκτησε. Ήταν ένα τρομερό πάθος, από έναν φλογερό ΠΑΟΚ και μία πανάξια νίκη πρωτιάς στον όμιλο.

Όσο για την Τούμπα και την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι του Δικεφάλου; Τα λόγια είναι περιττά. Ήταν μία Τούμπα από τα παλιά, με χιλιάδες φιλάθλους να «σπρώχνουν» την ομάδα προς την νίκη. Μέχρι την επόμενη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.