Τρεις εντολές Ιβάν: Καταγγελία αστυνομικής βίας, προστασία Ραζβάν και ανοχή σε Ηλιόπουλο

Κώστας Πετρωτός21 Οκτωβρίου 2024

Μετά το ντέρμπι της OPAP Arena έγινε τηλεδιάσκεψη μεταξύ του Ιβάν Σαββίδη και των συνεργατών του και ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου προχώρησε σε ορισμένες κινήσεις.

Αρχικά, ζήτησε να ενημερωθεί για όσα συνέβησαν μετά τον αγώνα, τι προκάλεσε την ένταση και όσα ακολούθησαν.

Έδειξε ότι στεναχωρήθηκε που υπήρχαν ένταση και επεισόδια. Αρχικά, ζήτησε να ετοιμάσουμε μια καταγγελία στον υπουργό για την ανησυχητικά αυξανόμενη αυθαίρετη βία της Αστυνομίας που ξεκινάει από το γήπεδο της Τούμπας και καταλήγει σε επιθέσεις σε εκπροσώπους της ομάδας.

Το δεύτερο αίτημά του ήταν να στηρίξουμε τον Λουτσέσκου από την επίμονη στοχοποίησή του, τις επιθέσεις που δέχεται επειδή δεν αφήνει να ξεχαστεί η ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Και προφανώς τη συμπεριφορά του δεν μπορεί να την υποδεικνύει κανείς αντίπαλος υπάλληλος ή ποδοσφαιριστής.

Ακόμη, απαίτησε να τηρηθεί ο απαρέγκλιτος κανόνας του να μην απαντά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε ιδιοκτήτες ομάδων. Ειδικά για την δήλωση του κ. Ηλιόπουλου τόνισε ότι είναι πολύ νέος στο ποδόσφαιρο ακόμη και οφείλουμε να του δώσουμε το χρόνο να ενημερωθεί για την πρόσφατη ιστορία της ομάδας του και ότι θα αντιληφθεί για το τι πρέπει να είναι περήφανος και για το τι να αισθανθεί ντροπή.

Είπε χαρακτηριστικά: «βασικά χαρακτηριστικά των προσφύγων είναι η μνήμη και η δυνατότητα να γυρίζουν σελίδα και να μεγαλουργούν από την αρχή. Εμείς ζούμε και με τις δυο βασικές αυτές αρχές».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.