ΑΕΚ: Τα ερωτηματικά ενόψει Παναθηναϊκού και οι σκέψεις του Γιοβάνοβιτς

Metrosport Team28 Απριλίου 2023

Ερωτηματικά ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό δημιουργήθηκαν στην ΑΕΚ έπειτα από το παιχνίδι της Τετάρτης με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, καθώς ο Ματίας Αλμέιδα έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία του Γιόνσον στη μεσαία γραμμή και πλέον σκέφτεται να τον χρησιμοποιήσει εκ νέου στη Λεωφόρο αντί του Σιμάνσκι.

Ο Αργεντίνος τεχνικός προσανατολίζεται στο να βάλει δίπλα σε έναν εκ των δύο τον Πινέδα ως κεντρικό χαφ, ωστόσο στα τρία παιχνίδια που έχει δώσει με τον Παναθηναϊκό στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο έχει χρησιμοποιήσει τόσο τον Σιμάνσκι όσο και τον Γιόνσον απέναντι στους Πέρεθ, Κουρμπέλη και Τσέριν.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει σίγουρη την τριάδα στα χαφ με την οποία έχει πάει σε όλα τα ντέρμπι με τους Μπερνάρ στα αριστερά και τον Παλάσιος δεξιά ενώ ο Ντάνιελ Μαντσίνι θα ξεκινήσει από τον πάγκο ενώ ο έμπειρος τεχνικός θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για το αν θα ξεκινήσει βασικό τον Ιωαννίδη ή τον Σπόραρ.

Στην άμυνα ο Σέρβος τεχνικός υπολογίζει στους Μπρινιόλι, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον και Χουάνκαρ ωστόσο στο δεξί άκρο της άμυνας έχει να επιλέξει μεταξύ Σάντσες και του Κώτσιρα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.