Το μουσείο της Εθνικής Ελλάδος, το σημαντικότερο έκθεμα και η μπλούζα που λείπει

Metrosport Team04 Ιουλίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Νίκος Φλέκκας, με τον άνθρωπο που ''κρατάει'' ζωντανές τις αναμνήσεις της Εθνικής Ομάδας μέσα από το μουσείο που υπάρχει στην Κρήτη, να μιλάει για τη συμπλήρωση 20 ετών από το Euro 2004 και την ''χρυσή'' σελίδα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αρχικά ανέφερε για το μουσείο: «Εγώ ζω την ιστορία της Εθνικής κάθε ημέρα με τις ξεναγήσεις στο μουσείο της Εθνικής. Η πίκρα για το 2024 είναι τεράστια, ήμουν 35 ημέρες στην Πορτογαλία , αλλά η πίκρα από τον αποκλεισμό στη Γεωργία , ήταν μεγάλη. Η μόνη φανέλα που μου λείπει είναι η λευκή του Χαριστέα, γιατί είχε σκοράρει μόνο με αυτή, εμείς έχουμε την μπλε του ημιτελικού»

Ενώ πρόσθεσε για την διοίκηση της ΕΠΟ που αποχωρεί: «Από τον κ. Μπαλτάκο και τον κ. Φιλιππούση έχουμε δεχθεί μεγάλο πόλεμο. Είμαστε η μοναδική Εθνική Ομάδα που δεν έχουμε προπονητήριο, ελπίζω αυτό να αλλάξει με τη νέα διοίκηση που ξέρει από μπάλα, γιατί ο κύριος Μπαλτάκος έλεγε ότι εγώ είμαι μπασκετικός».

Για το μουσείο υπογράμμισε ακόμα: «Το 90% των επισκεπτών είναι ξένοι, αν έπρεπε να πάρω ένα από τα 4.000 εκθέματα , θα διάλεγα του Τάκη Νικολούδη από το 1979, έχει τη μεγαλύτερη αξία για εμένα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.