Το Ισραήλ ξεκίνησε τη χερσαία επιδρομή στη Λωρίδα της Γάζας

Metrosport Team26 Οκτωβρίου 2023

Σύμφωνα με τις Ισραηλινές δυνάμεις κατά τη διάρκεια της νύχτας πραγματοποίησαν «στοχευμένη επιδρομή» στο βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας με δυνάμεις πεζικού και τανκς

Για το επόμενο στάδιο του πολέμου που είναι μια χερσαία επιχείρηση στη Λωρίδα της Γάζας προετοιμάζονται οι Ισραηλινές Ένοπλες Δυνάμεις (IDF) οι οποίες δημοσιεύευσαν βίντεο στο οποίο φαίνονται για πρώτη φορά ισραηλινά τανκς να πραγματοποιούν εισβολή στη Λωρίδα της Γάζας.

Σύμφωνα με τις Ισραηλινές δυνάμεις κατά τη διάρκεια της νύχτας πραγματοποίησαν «στοχευμένη επιδρομή» στο βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας με δυνάμεις πεζικού και τανκς.

Όπως υποστηρίζουν, τα στρατεύματα έπληξαν πολυάριθμους τρομοκράτες, υποδομές και θέσεις εκτόξευσης κατευθυνόμενων αντιαρματικών πυραύλων.

Βίντεο από την χερσαία εισβολή

Ο Ισραηλινός Στρατός λέει ότι η επιδρομή είναι μέρος της προετοιμασίας της συνοριακής περιοχής για τα «επόμενα στάδια του πολέμου».

Μετά την «στοχευμένη επιδρομή» τα στρατεύματα εγκατέλειψαν την περιοχή και επέστρεψαν σε ισραηλινό στάδιο, αναφέρει ο IDF.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου διαμήνυσε σε διάγγελμά του πως ο ισραηλινός στρατός ετοιμάζεται για τη χερσαία επιχείρηση στη Λωρίδα της Γάζας.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.