«Το αγόραζες το 2-2 πριν το ματς;» Εύκολα, η απάντηση

Γιώργος Ζαΐρης07 Αυγούστου 2024

Κανείς στον ΠΑΟΚ δεν είναι ηττοπαθής και προφανώς κανείς δεν παίζει απλά για να μη χάσει. Αλλά πιστέψτε με, παρατηρώντας τον προπονητή του ΠΑΟΚ τόσο στη συνέντευξη Τύπου, όσο και έξω από το γήπεδο πριν επιβιβαστεί στο λεωφορείο, διαπίστωσα ικανοποίηση ως… ανακούφιση στο πρόσωπο του. Όχι γιατί αυτές είναι οι δυνατότητες της ομάδας ή έπιασε ταβάνι, αλλά γιατί στην ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ, αυτός ο ΠΑΟΚ απέναντι σε μια ομάδα με 18 παιχνίδια επιπλέον στα πόδια της, είναι σημαντικό, που έφυγε από το γήπεδο χωρίς να χάσει.

Ναι, ο ΠΑΟΚ δεν προκρίθηκε από το πρώτο ματς. Άλλο είναι να πας στην κατάμεστη Τούμπα για μια νίκη έστω και με μισό μηδέν και άλλο να είσαι αναγκασμένος να γυρίσεις αποτέλεσμα. Στην ουσία, δηλαδή, όσο σημαντικό αποδείχθηκε το 3-2 επί της Μπόρατς στην Τούμπα, το ίδιο χρήσιμο είναι αυτό το 2-2 απέναντι στη Μάλμε. Επαναλαμβάνω γι΄ αυτόν τον ΑΝΕΤΟΙΜΟ ΠΑΟΚ.

Και επειδή το ποδόσφαιρο είναι στιγμές, πρώτα απ’ όλα πρέπει να σταθώ σε αυτό, που έγινε πριν το ματς στην προθέρμανση! Ο Οτο στην προθέρμανση σε ένα τελείωμα κάνει ένα σουτ και νιώθει πόνους ψηλά στο ισχίο. Φεύγει στα αποδυτήρια και την Πέμπτη θα κάνει μαγνητική. Μπαίνει αναγκαστικά ο Σάστρε. Είναι ο παίκτης που βγάζει τη σέντρα στο πρώτο γκολ, είναι ο παίκτης, που κερδίζει το κόρνερ στο δεύτερο. Η τύχη ευνοεί τους δυνατούς. Γερός να είναι ο Οτο, να επιστρέψει σύντομα, αλλά αυτό όλο που περιέγραψα πιο πάνω, έζησα στο Μάλμε.

Το ποδόσφαιρο αποδείχθηκε πως είναι στιγμές και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είδαμε δηλαδή τον Ντεσπόντοφ όπως και στα ματς με την Μπόρατς σε εξαιρετική εκτέλεση κόρνερ. Είδαμε τον Τάισον στο πρώτο γκολ να είναι εκεί που πρέπει. Αλλά ναι αυτό το ματς θα μπορούσε να είχε πάρει άσχημη τροπή για τον ΠΑΟΚ και είχε και τη βοήθεια της τύχης. Τα δυο δοκάρια τον έσωσαν, αλλά μετά το 1-1 θα μπορούσε να είχε γίνει και το 1-2, αν ο Μπράντον ευστοχούσε από ευνοϊκή θέση. Η ουσία είναι πως ο ΠΑΟΚ δεν έχασε και αυτό πρέπει να κρατήσουμε.

Ποιο θα είναι το ιδανικό σενάριο για την Τρίτη; Αν θέλετε να το ιεραρχήσω θα ευχόμουν να είναι πανέτοιμος ο Καμαρά. Βελτιωμένος ναι ο Οζντόεφ, αλλά μαζί με τον Σβαμπ στο Μάλμε δεν κέρδισαν τις περισσότερες μάχες. Νομίζω, πως η στόχευση του προπονητή θα είναι να έχει έτοιμο τον Μαντί σε αυτό το ματς. 

Επίσης, φάνηκε γιατί στα δυο πρώτα ματς έπαιξε βασικός ο Μουργκ. Γιατί είναι πιο έτοιμος, όχι καλύτερος παίκτης, αλλά στην παρούσα φάση πιο έτοιμος από τον Κωνσταντέλια, που είχε χάσει αρκετές προπονήσεις στην Ολλανδία. Και είναι επίσης βέβαιο πως την Τρίτη στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Τσάλοφ και ως δεύτερη λύση ο Τισουντάλι, γιατί πηγαίνει ως 3η επιλογή ο Μπράντον που έχασε το άχαστο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.