Σοκ: Επίθεση με οπαδικά κίνητρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με ξύλα,τσεκούρια και μπουκάλια

Metrosport Team29 Οκτωβρίου 2023

Ένα σοβαρότατο επεισόδιο εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με τις πρώτες πληροφορίες να δείχνουν οπαδικά κίνητρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 05:30 το πρωί στην οδό Λώρη Μαργαρίτη. περίπου 20 άτομα που έφεραν ξύλα, τσεκούρια και μπουκάλια χτύπησαν τον πορτιέρτη ενός νυχτερινού κέντρου και όχι μόνον αυτόν (συνολικά τέσσερα άτομα χτυπήθηκαν) και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Όπως αναφέρουν στο newsit.gr, οι δύο δικηγόροι που εκπροσωπούν ένα από τα θύματα αυτής της δολοφονικής επίθεσης ισχυρίζονται ότι ο άτυχος άνδρας είδε ξαφνικά να έρχονται κατά πάνω του 30 άτομα, όλα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και να εξαπολύουν επίθεση με αλυσίδες, ξύλα, ακόμα και τσεκούρια!

Ο νεαρός μεταφέρθηκε τραυματισμένος σε νοσοκομείο και στην πρώτη του κατάθεση ανέφερε στους αστυνομικούς πως οι δράστες ήταν πιθανότατα οπαδοί αντίπαλης ομάδας. Για το λόγο αυτό, την προανάκριση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης, ενώ μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να έχει καταθέσει κάτι το θύμα.

«​Το θύμα, ενώ βρισκόταν σε νυχτερινή έξοδο με φίλους του, δέχτηκε επίθεση από οργανωμένη ομάδα 30 ατόμων, όπου 10 – 12 εξ’ αυτών οπλισμένοι με τσεκούρια, τίζερ και αλυσίδες τον χτυπούσαν προσπαθώντας να τον πετύχουν σε ζωτικά σημεία του σώματος και κυρίως στο κεφάλι» λέει ο δικηγόρος του τραυματία Θοδωρής Καραγιάννης και συνεχίζει: «Το κίνητρο της επίθεσης ήταν οπαδικό, καθώς τόσο αυτοί που χτυπούσαν όσο και οι υπόλοιποι με πυρσούς και φωτοβολίες φώναζαν συνθήματα κατά της ομάδας που υποστήριζε. Γλίτωσε με βαριά τραύματα στα χέρια και στα πόδια. Προστατεύτηκε από τύχη, καθώς επενέβησαν οι τρομοκρατημένοι περαστικοί και οι γείτονες από τα μπαλκόνια.

Μάλιστα ήταν τόσο ισχυρή η απόφαση τους «να τελειώσουν τη δουλειά» που αφού έφυγαν επέστρεψαν πάλι και του επιτέθηκαν ξανά».

Πηγή: newsit, thestival.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.