Θετικά έκλεισε την αγωνιστική περίοδο ο Κεραυνός Ωραιοκάστρου

Metrosport Team08 Απριλίου 2024

Με νίκη έκλεισε την αγωνιστική περίοδο ο Κεραυνός Ωραιοκάστρου καθώς επικράτησε του Αχιλλέα Τριανδρίας με 2-0.

Ακόμα ένα παιχνίδι εορταστικού χαρακτήρα διεξήχθη στο Ωραιόκαστρο με τα μικρά παιδιά από τις ακαδημίες του ΚΕΡΑΥΝΟΥ να εισέρχονται στον αγωνιστικό χώρο μαζί με τις ομάδες και τους γονείς που γέμισαν το γήπεδο να τα παρακολουθούν.

Στο αγωνιστικό κομμάτι αυτό που ζήτησε από τους παίκτες του ο κ. Γαλτσιδης ήταν να κλείσουν την χρονιά με μια καλή εμφάνιση και με μια νίκη ΚΑΙ το έκαναν με τον καλύτερο τρόπο.

Αρκετές αλλαγές προσώπων και από τους δύο προπονητές είχαμε με σκοπό να δουν και παίκτες που δεν είχαν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους. 

Στο 26' γυριστό σουτ του Κερναλη για τους γηπεδούχους απέκρουσε εξ επαφής ο Ζάχος. Στο 33' η σειρά του Αχιλλέα να απειλήσει όταν το συρτό σουτ του Μαντζοπουλου απέκρουσε σε κόρνερ ο πολύ σταθερός Μπάτος. Στο 37' και αφού νωρίτερα ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ άρχισε να ανεβάζει στροφές ο Νιανιας Βίκτωρ (ένας από τους νέους που ανέβηκαν φέτος στην πρώτη ομάδα ) από δεξιά έκανε έξυπνη συρτή σέντρα και ο Νιανιας Γιώργος με δυνατό σουτ έκανε το 1--0 μην αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στον πολύ καλό Ζάχο.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε τόσο καλό ρυθμό αλλά η ομάδα του κ.Ταλιχμανιδη ανέβασε την Απόδοση της. Παρόλα αυτά  αυτά εκτός από δύο με τρεις περιπτώσεις δεν απείλησε όσο χρειαζόταν ώστε να φτάσει στην ισοφάριση. Στο 53' ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ παρά την καλή κυκλοφορία της μπάλας από τους φιλοξενούμενους ήταν αυτός που είχε δοκάρι από τον πολύ επικίνδυνο Νιανια Γιώργο. Στο 69' μετά από σέντρα φάουλ για τον ΑΧΙΛΛΕΑ αδράνεια της άμυνας του ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ (ίσως η μοναδική) και ο Βρύζας με προβολή έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 81' δυνατό σουτ του αρχηγού του ΚΕΡΑΥΝΟΥ Χάψα η μπάλα αποκρούστηκε από τον Ζάχο αλλά ο νεοεισελθών Τασσιος πρόλαβε τους αμυντικούς καναντας το τελικό 2--0.

Το παιχνίδι τελείωσε με ένα μοναδικό τετ τετ του Παντου για την ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ αλλά για ακόμη μια φορά ο τερματοφύλακας του ΚΕΡΑΥΝΟΥ Μπάτος απέκρουσε σωτηρια.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού και οι δύο ομάδες μαζεύτηκαν σε ξεχωριστά σημεία στο γήπεδο και έκαναν τους αναμενόμενους πανηγυρισμούς γιατί και η επόμενη χρονιά θα τους βρει αντιπάλους στα σαλόνια της Α1

ΣΤ.Μ.




Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.