Θεσσαλονίκη: Ζευγάρι πλακώθηκε μέσα σε λεωφορείο για μία... τηλεόραση

Metrosport Team10 Οκτωβρίου 2024

Μία... τηλεόραση αποτέλεσε την αιτία έντονου καυγά ζευγαριού στη Θεσσαλονίκη που οδήγησε σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας και συλλήψεις. Η υπόθεση απασχόλησε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης το οποίο έκρινε ένοχο τον 50χρονο για ενδοοικογενειακή απειλή και του επέβαλε ποινή φυλάκισης έξι μηνών, χωρίς αναστολή, καθώς δεν τηρούσε τις προϋποθέσεις που ορίζει ο νόμος. 

Ωστόσο, αποφάσισε να μετατρέψει την ποινή του προς δέκα ευρώ ημερησίως και έτσι αφέθηκε ελεύθερος. Το εν λόγω περιστατικό σημειώθηκε μπροστά στα έκπληκτα μάτια δεκάδων επιβατών, όταν το ανδρόγυνο άρχισε να διαπληκτίζεται για ασήμαντη αφορμή.

Όπως κατέθεσε η γυναίκα στους δικαστές, αιτία, αυτή τη φορά, ήταν ότι ο σύζυγός της της ζήτησε να τον βοηθήσει για να κουβαλήσει μια τηλεόραση με το λεωφορείο, επειδή ήταν βαριά, ωστόσο όταν η ίδια τον συνάντησε διαπίστωσε ότι θα μπορούσε εύκολα να την μεταφέρει και μόνος του.

Ο γάμος τους έληξε

«Κατά τη διάρκεια της διαδρομής διαπληκτιστήκαμε για διάφορα θέματα και για τη μεταφορά της τηλεόρασης. Ήμασταν μέσα στο λεωφορείο και μόλις κατεβήκαμε του ζήτησα να μαζέψει τα πράγματά του από το σπίτι και να χωρίσουμε. 

Εκείνος θύμωσε πολύ, άρχισε να φωνάζει, ούρλιαζε. 

Με έπιασε σφιχτά από το μπράτσο και με απείλησε ότι θα με καταστρέψει, εμένα και τα παιδιά μας.

Μόλις κάλεσα την αστυνομία επιχείρησε να μου αρπάξει το κινητό από τα χέρια. Δεν περίμενα να φτάσουμε σε αυτό το σημείο και το μόνο που θέλω πλέον είναι να φύγει από το σπίτι γιατί δεν αντέχω άλλο», σημείωσε η μάρτυρας. 

Στην απολογία του ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε ότι τα γεγονότα έγιναν έτσι όπως τα περιέγραψε η σύζυγός του και υποστήριξε ότι δεν εννοούσε τις απειλές που εκτόξευσε εναντίον της.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.