Θεσσαλονίκη: Πώς συνεχίζεται η πεζοδρόμηση της Αγίας Σοφίας

Metrosport Team11 Οκτωβρίου 2024

Στη δεύτερη βάση της φαίνεται πως προχωρά η πεζοδρόμηση της Αγίας Σοφίας, με τον Δήμο Θεσσαλονίκης να επενδύει στην ολοκλήρωση ενός κομβικού έργου για την πόλη.

Όπως αποφάσισε το ΔΣ του Δήμου Θεσσαλονίκη, η ένταξη της χρηματοδότησης του έργου με πόρους του Πράσινου Ταμείου έγινε δεκτή, με αποτέλεσμα να εκκινούνται κανονικά οι διαδικασίες για να προχωρήσει άμεσα η δημοπράτηση του έργου.

Η δήλωση του Στέλιου Αγγελούδη:

«Θέλω να ευχαριστήσω την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, το Πράσινο Ταμείο, τον Πρόεδρο Γιάννη Ανδρουλάκη και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, που μετά τη χρηματοδότηση της δημιουργίας του Πάρκου Μνήμης στην πλατεία Ελευθερίας μας δίνουν τη δυνατότητα να αναδείξουμε στην ολότητά του τον μνημειακό άξονα της Αγίας Σοφίας.

Δρομολογείται μια σημαντική παρέμβαση στην κατεύθυνση της ανάκτησης και απόδοσης δημόσιου χώρου στους πολίτες. 

Στην εποχή της βιώσιμης κινητικότητας, παραμένουμε απόλυτα συνεπείς στα όσα δεσμευτήκαμε στους δημότες μας, διεκδικήσαμε και θέτουμε σε τροχιά υλοποίησης ένα έργο που δημιουργεί στο σύνολό του ένα νέο τοπόσημο για τη Θεσσαλονίκη της επόμενης ημέρας, τη Θεσσαλονίκη που οραματιζόμαστε», τόνισε σχολιάζοντας την απόφαση ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης.  

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.