Thessaloniki Beer Festival: Πότε επιστρέφει για να... μεθύσει τους Θεσσαλονικείς

Metrosport Team16 Ιουλίου 2024

Για 7η χρονιά επιστρέφει το Thessaloniki Beer Festival, προσφέροντας και φέτος την απόλυτη εμπειρία ποιοτικού ζύθου σε όλους τους λάτρεις της μπίρας.

Το τετραήμερο από την Πέμπτη 29 Αυγούστου έως και την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου, ο προαύλιος χώρος της ΔΕΘ - TIF Helexpo μετατρέπεται στο μεγαλύτερο beer garden της Ελλάδας με περισσότερα από 30 Beer Kiosks, 150 ετικέτες μπύρας από Ελλάδα και εξωτερικό, το εντυπωσιακό LIVE Music Stage και το ειδικά διαμορφωμένο Street food area.

Lager, Pilsner, IPA, Stout, Pale Ale, Porter όποια κι αν είναι η προτίμηση του κοινού, θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει στο Thessaloniki Beer Festival, σε μία από τις μεγαλύτερες γιορτές μπίρας στην Ελλάδα.

Επιπλέον, θα υπάρχουν κορυφαίες Street Food επιλογές με κλασσικές αλλά και ιδιαίτερες γεύσεις, όπως Burger, pizza, hotdogs, καπνιστά κρέατα, tacos, fried chicken κ.α.

 Για ακόμα μια χρονιά στο φεστιβάλ θα συμμετάσχουν αρκετά ανεξάρτητα μικροζυθοποιία, που δεν είναι γνωστά στο ευρύ κοινό και λαμβάνουν μέρος για πρώτη φορά φέρνοντας στη διοργάνωση τις νέες και ιδιαίτερες γεύσεις τους.

Επιπλέον, τα πρώτα 2500 εισιτήρια που θα δίνονται ανά ημέρα περιλαμβάνουν αναμνηστικό reusable ποτήρι [Beer Tasting Glass].

Το τετραήμερο φεστιβάλ θα λειτουργεί από τις 5 το απόγευμα μέχρι και τις 12 το βράδυ.

Εντυπωσιακό και πλούσιο το μουσικό πρόγραμμα του festival με σπουδαία ονόματα. Περιλαμβάνει 2 stages με πολύ μουσική και εκρηκτικά live από αγαπημένους καλλιτέχνες όπως Nightstalker, Vodka Juniors, Mikro, ΧΑΤ ΤΡΙΚ και πολλές ακόμα εκπλήξεις.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.