Θεσσαλονίκη: Ανήλικοι επιτέθηκαν σε συνομηλίκους τους με σωλήνες και μπουνιές!

Metrosport Team24 Σεπτεμβρίου 2024

Άγρια επίθεση από έξι ανηλίκους δέχθηκαν το βράδυ της περασμένης Κυριακής (22/9) ένας 16χρονος και μια 14χρονη στην περιοχή της Πολίχνης, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι ανήλικοι δράστες πλησίασαν τα δυο παιδιά, εξαπολύοντας επίθεση με μεταλλικό αντικείμενο κατά του αγοριού, αλλά και με τα χέρια κατά του κοριτσιού. 

Κατά τη σύλληψη των δραστών, εντοπίστηκε ένας σουγιάς, με τους έξι ανηλίκους να κατηγορούνται για σωματική βλάβη κατά αδυνάμων ατόμων.

Η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης

«Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν έξι (6) ανήλικους ημεδαπούς, σε βάρος των οποίων σχημάτισαν δικογραφία για σωματική βλάβη αδυνάμων ατόμων.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, βραδινές ώρες της 22-09-2024 στην περιοχή της Πολίχνης, οι ανωτέρω προσέγγισαν δύο ανήλικους (αγόρι – κορίτσι) και ένας εκ των συλληφθέντων επιτέθηκε με μεταλλικό αντικείμενο στο αγόρι, ενώ οι έτεροι ανήλικοι άσκησαν σωματική βία σε βάρος της κοπέλας.

Συνολικά κατασχέθηκαν ένας αναδιπλούμενος σουγιάς, ο οποίος βρέθηκε στην κατοχή του ενός συλληφθέντα, καθώς και το μεταλλικό αντικείμενο (σωλήνας) που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση, το οποίο βρέθηκε στον τόπο του συμβάντος».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.