Θέος: «Κέρδος και μάθημα η παρουσία στο Euro U19»

Παναγιώτα Χαλκιά07 Ιουλίου 2023

Σίγουρος για το υλικό που έχει και για το ταλέντο που έχουν τα παιδιά εμφανίστηκε ο Τάσος Θεός μετά το τέλος της αναμέτρησης της Εθνικής Νέων με την Ισπανία για το Euro U19. Ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε στην καλή προσπάθεια των παιδιών, στην παρουσία της γαλανόλευκης στη διοργάνωση μετά το 2012 και το ταλέντο και την ποιότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Είναι κέρδος και μάθημα για τα παιδιά αυτά που βρίσκονται εδώ. Είναι επιτυχία για το ελληνικό ποδόσφαιρο που βρίσκεται σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση. Την τελευταία φορά που πήραμε την πρόκριση για τα τελικά ήταν το 2012. Το 2015 ήμασταν διοργανωτές. Ξέρουμε το επίπεδο των χωρών αυτών, όπως η Ισπανία. Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες.

Η ταυτότητα αυτής της ομάδας ήταν η άμυνα. Κάποια παιδιά που βοήθησαν σε αυτή τη διαδρομή δεν είναι εδώ. Το να έχει η Ελλάδα απώλειες πέντε παικτών από τον κορμό είναι μείον. Τα παιδιά που είναι εδώ, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Δεν αρκεί μόνο το ταλέντο και η ποιότητα που έχουμε σαν χώρα αλλά χρειάζεται δουλειά και στις εθνικές ομάδες και στις ομάδες τους. Δεν μας βγήκε όπως θέλαμε το παιχνίδι.

Δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί και δεν μπορέσαμε να κάνουνε κάποια πράγματα που θέλαμε να κάνουμε. Αυτό είναι ένα μάθημα για όλα τα παιδιά και μέσα από αυτή την εμπειρία μπορούν να μάθουν πολλά και να γίνουν καλύτεροι τόσο προσωπικά όσο και ως ομάδα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.