Θέμα χρόνου το deal Άρη-ΑΕΚ για τον Οντουμπάτζο

Βασίλης Βλαχόπουλος18 Ιουλίου 2024

Αν και καμία από τις εμπλεκόμενες πλευρές αποφεύγει να αναφέρει το παραμικρό, αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες πώλησης του Μόζες Οντουμπάτζο από τον Άρη στην ΑΕΚ είναι συντριπτικά πολλές σε σημείο μάλιστα να θεωρείται ότι είναι θέμα χρόνου η ολοκλήρωση του deal.

Αυτή η εκτίμηση αναδύεται μέσα από το περιβάλλον κάθε πλευράς και βασίζεται σε δύο δεδομένα. Καταρχάς, στην έντονη επιθυμία του Ματίας Αλμέιδα για συνεργασία με τον Βρετανό δεξιό full back καθώς απέρριψε ένα σωρό άλλες προτάσεις επιδεικνύοντας τη βεβαιότητα ότι ο 32χρονος είναι αυτός που ταιριάζει στην ομάδα του και στο αγωνιστικό στιλ που αυτή υπηρετεί. Δεύτερον, είναι φανερή η πρόθεση του Αρη να παραχωρήσει τον παίκτη αρκεί να ικανοποιηθεί σε επίπεδο τόσο έμψυχων όσο και οικονομικών ανταλλαγμάτων.

Το τελευταίο μένει να διευκρινιστεί κι αυτό θα γίνει στις επόμενες ώρες. Αν δηλαδή θα φέρει τους Πάολο Φερνάντεθ, Ζίνι ή ακόμη και τον Πήλιο στο «Κλ. Βικελίδης». Οι «κίτρινοι» ζήτησαν τους δύο πρώτους παράλληλα με οικονομικά ανταλλάγματα. Το… κλίμα που αναδύεται από την ΑΕΚ είναι ότι ο Ματίας Αλμέιδα ακόμη δεν έχει αποφασίσει για τους παίκτες που θα φύγουν από την ομάδα, στην πραγματικότητα όμως είναι ξεκάθαρα ζήτημα διαπραγμάτευσης της ΑΕΚ με τους παραπάνω ποδοσφαιριστές.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.