Θέλουν τους βαθμούς Πιερικός και ΑΟ Χανιώτης-Νέα ομάδων Γ' Εθνικής

Χρήστος Λιάπης12 Οκτωβρίου 2024


Με στόχο να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του ο Πιερικός αναχώρησε για τις Φιλιάτες  όπου την Κυριακή 13/10 (16:00) θα αντιμετωπίσει τον τοπικο Άρη για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.

Ο Περικλής Αμανατίδης μετά την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία συμπεριληφθηκαν οι Κίναλης, Χατζησάββας, Κωτσιόπουλος, Στόιος, Δεληγιάννης, Ιβάν, Μυρωτης, Μαυρίδης, Τσαγκαλίδης, Ζησούλης, Λαγός, Κοντοθανασης, Κραγιοπουλος, Ίννος, Τάτος, Κέρι, Γατόπουλος, Παπαδόπουλος, Ματζαλάκου, Σεχολάρι και Μπαστακός.

Εκτός έμειναν με προβλήματα τραυματισμών οι Μένκα, Σουλιώτης και Ανδρικόπουλος.

ΑΟ Χανιώτης

Ο ΑΟ Χανιώτης υποδέχεται την Κυριακή στις 16.00 στο γήπεδο Κασσανδρείας τον Θερμαϊκό Θέρμης. Στην αποστολή μετέχουν: Κουτζαβασίλης, Χουρμουζιάδης, Τσέρα, Ράντζα, Κόμνος, Κεχαγιάς, Καραγιάννης, Μεταξάς, Κουτσικοβαγγέλης, Μπουλγκουρίδης, Πάγιος, Μπαλικτσής, Μετάι, Αθανασιάδης, Αποστολίδης, Σταυρόπουλος, Φράγκος, Τοπούζης, Δήμου, Τσιρλίδης


Πρόσκληση σε έκτακτη συνέντευξη

Ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΓΑΣ Σβορώνου, Γιάννης Τρελλόπουλος, καλεί όλους τους εκπροσώπους των έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων του νομού Πιερίας, σε έκτακτη συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, την προσεχή Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 20:00, στα γραφεία της ομάδας στο γήπεδο του Σβορώνου.

Πανθρακικός

Ο Πανθρακικός έχει αντιμετωπίσει 2 φορές στην Κρηστώνη τον τοπικό ΠΑΟΚ με το αποτέλεσμα να είναι το ίδιο (2-3) και τα παιχνίδια να έχουν εξέλιξη που ήταν ακατάλληλη για καρδιακούς.

Για πρώτη φορά οι δύο ομάδες συναντήθηκαν για τον θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος τη σεζόν 2022/23 με τον Πανθρακικό να επικρατεί με 2-3 της ομάδας του Κιλκίς. Σε αυτήν την αναμέτρηση σκόραρε 2 φορές ο Χρήστος Βάσκος και ισοφάρισε σε 2-2 ο Γιώργος Γκουτσίδης.

Την αμέσως επόμενη σεζόν, οι δύο ομάδες συναντήθηκαν για την 4η αγωνιστική αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής της σεζόν 2023/24 με το αποτέλεσμα να είναι το ίδιο. Σκόρερ 2 τερμάτων ήταν ο συνήθης ύποπτος Χρήστος Βάσκος και σκόρερ του λυτρωτικού τέρματος που χάρισε στην ομάδα τη νίκη ήταν ο Γιώργος Παυλίδης.

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Χρήστος Σαπνάρας υπεβλήθη με επιτυχία το πρωί του Σαββάτου σε επέμβαση στον πρόσθιο χιαστό και συρραφής έξω μηνίσκου. Σύσσωμη η οικογένεια του Πανθρακικού του εύχεται να επιστρέψει δριμύτερος στις ποδοσφαιρικές του υποχρεώσεις

ΚΟΖΑΝΗ

Η ομάδα της Κοζάνης προχώρησε στην απόκτηση του αμυντικού Θεόδωρου Παππά από τον Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Ο Θεόδωρος, έρχεται να ενισχύσει την αμυντική γραμμή της ομάδας και να συμβάλλει στην επίτευξη των στόχων της για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Κοζάνης και του ευχόμαστε καλή επιτυχία και πολλές επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας αναφέρουν οι ιθύνοντες του συλλόγου

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.