Τεράστιο διπλό για Μακεδονικό, ήρωας ο Περντρέου

Δημήτρης Καλαϊτζής20 Νοεμβρίου 2023

Τη δεύτερη νίκη του μακριά από την έδρα του πανηγύρισε ο Μακεδονικός. Η ομάδα του Στέλιου Μαλεζά έφυγε με σπουδαίο διπλό από τον Βόλο, επικρατώντας με σκορ 2-1 της τοπικής Νίκης, στο παιχνίδι με το οποίο έπεσε η αυλαία της 10ης αγωνιστικής της Super League 2. Με το σπουδαίο τρίποντο οι ''πράσινοι'' έφτασαν τους 13 βαθμούς και έπιασαν την Κοζάνη στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Από την άλλη πλευρά, οι Θεσσαλοί έχασαν την ευκαιρία να μειώσουν την απόστασή τους από την κορυφή και τον Λεβαδειακό που έχασε βαθμούς στην Καρδίτσα.

Την επόμενη αγωνιστική, ο Μακεδονικός υποδέχεται τον Απόλλωνα Πόντου, ενώ η Νίκη Βόλου δοκιμάζεται στην έδρα της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Ζαφειράκη στο 29΄, ενώ διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 41ο λεπτό, χάρη στο αυτογκόλ του Ανδρέου.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και έχασαν δύο τεράστιες ευκαιρίες για να μειώσουν στο σκορ. Αρχικά, το σουτ του Μοράρ-που κόντραρε-βρήκε στο αριστερό δοκάρι του Περντρέου στο 61΄ και εννιά λεπτά μετά ο πορτιέρε του Μακεδονικού απέκρουσε το πέναλτι του Μοράρ. Τελικά, η πίεση των παικτών του Δημήτρη Ελευθερόπουλου απέδωσε καρπούς στο 89ο λεπτό, με τον Κάσσο να μειώνει σε 1-2. Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι, με τον Μακεδονικό να πετυχαίνει ένα τεράστιο τρίποντο. 

Οι συνθέσεις:

Νίκη Βόλου (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Κάσσος, Μπαχανάκ, Ανδρέου, Αναστασίου (56′ Να’α), Κυριακίδης (77′ Πέττας), Παναγιωτίδης (67′ Τζιώρας), Γαβριηλίδης (46′ Λίταινας), Ριμπέιρο, Κρητικός (67′ Πολίτης), Μοράρ. 

Μακεδονικός (Στέλιος Μαλεζάς): Περντρέου, Χασάνογλου, Τσιλιγγίρης (73′ Λυμπεράκης), Σαραγιώτης, Πέδρο Λούκας, Χάσεκ (84′ Σανγκινέτι), Ζαφειράκης (63′ Λεωνιδόπουλος), Παναγιωτούδης, Ραμίρεζ (84′ Μελετίδης), Τσουκάνης, Σιμόνι (73′ Μπιανκόνι).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.